Kalbim Londra'da Kaldı!

6 günlük Londra tatilimizden dün döndük. Çoook güzel bir şehri arkamızda bıraktık, dolu dolu harika günler geçirdik! Hava, şansımıza her gün t-shirtle gezilecek kıvamdaydı, Londra için inanılır gibi değil ama bir damla yağmur bile yağmadı!

Tesadüfen bu tatile denk gelen 4. evlilik yıldönümümüzü mutlu mesut kutladık :) Devamlı sokaklarda geçen 6 gece 5 gün bize yetmedi, dönüş yolunda bir sonraki gelişimizde yapacaklarımızın listesi uzadı gitti... :)

Gittiğim sergiler, gezdiğim mağazalar, pazarlar... anlatacak çok şey var! Hepsi yavaş yavaş gelecek... Bu arada sanmayın ki sizi unuttum! Blogumu ve sizleri çok özledim, o yüzden oradan sizlere hediyeler aldım! Önümüzdeki günlerde burada olacaklar, simdilik ipucu olarak Urban Outfitters ve Topshop make-up line diyorum ve sizi çektiğimiz fotoğraflardan bir demetle başbaşa bırakıyorum... :)
(Not: Foto açıklamaları için sag üstteki show info'ya basınız)

8 yorum:

Unknown dedi ki...

Butun hafta Istanbul'da yagmur yagdi ama Londra gunluk guneslikmis. Ah ne kadar ozlemisim Londra'yi. Fotolar cooook guzel, elinize saglik. Hosgeldinizzz !!!!

Ayşe Şakarcan dedi ki...

Ne güzelmiş. Ben de çok özendim şimdi, biz hep kışın gittiğimiz için bu mevsimde çok farklı göründü bana Londra:) Fotoğraflar da çok güzel:) Grace Kelly sergisine gidebildin mi?

Style Tricks dedi ki...

Ozlem, evet saka gibiydi, her gun istanbul hava durumu mesaj olarak geliyor bana inanamadım :)

Ayşe, cok sagol. Evet gittim ve cok begendim, ayrıca anlatacagım onu :)

Pembe-askı dedi ki...

woow! süper fotoğraflar. Kutlu olsun yeni yılınız :) İngiltere harika bir yer gerçekten.
Sevgiler;
http://pembe-aski.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

fotoğraflar çok güzel, umarım müzikallere gitme fırsatı bulabilmişsindir, piccadilly'de müzikal çıkışları, ah londra ahh :)

Style Tricks dedi ki...

Pembe aski, coook tedekkurler :)

Gaye, evet Lion King'e gittik ve cok begendim ve bence de Ah Londra ah :)

~pluvier dedi ki...

güzel kareler yakalamışsınız:)
londra nın kasvetli,mistik havası çok ilgi çekicidir.ama bu hali de hayli güzel:)
nice yıl dönümlerine diyelim^^

Unknown dedi ki...

İstanbul Londra yazını yaşıyor resmen, güzel geçmiş belli ki, zaten her şeyden uzaklaşmak her zaman güzel değil mi? :) Bu arada nice yıldönümlerine :)

Related Posts with Thumbnails