Desenli Pantolonlar!

Yıllardır pantolonların modelleri değişti, boyları uzadı, kısaldı, paçalar daraldı, bollaştı! Desenine uzun zamandır karışan olmamıştı. (En son lisede kareli pantolon giydiğimi hatırlıyorum :) Ama şimdi işler değişti! Artık pantolonlar da desenli!

Balenciaga, DKNY, Dries Van Noten, Etro ve daha birçok koleksiyonda örneklerini gördük.... Çiçekli, grafik desenli, çizgili, resimli... Pantolon da desenin sınırı yok artık! Elbiseler, etekler, bluzlar desenli oluyor da pantolonların neyi eksik değil mi?

 Hepsi çok güzel görünüyor ama biz nasıl giyeceğiz diyorsanız, cevaplar yazının devamında! :)


DKNY


Balenciaga


Etro


Dries Van Noten 

Öncelikle üzülerek söylemek zorundayım, desenli pantolonlar doğal olarak dikkati alt tarafa çekiyor! Bu da bizim gibi bir milletin kadınları için süper bir haber sayılmaz biliyorum :) Bu noktada yardıma tabii ki can yoldaşımız topuklu ayakkabılar yetişiyor! Zaten bence desenli pantolonlar Sasha Pivovarora gibi bir vücudunuz yoksa düz ayakkabılarla giyilmemeli!

Üstüne giymek için iki seçeneğimiz var, düz renkler veya yine desenliler! 

Eğer düz renkle kombin yapacaksanız bence pantolonun deseninin içinden bir renk bluzla kombinlemek yerine desenin içinde bulunmayan ama bu renklerle uyumlu bir renkle kombinlemek daha güzel oluyor.

Desenli bir üst olsun derseniz benim favorim çizgili! Desenlilerle çizgililer birbirine çok yakışıyor. 

Buyrun size ilham verecek bazı sokak modası ve celebrity örnekleri,






(fotograflar:streetpeeper, style, fabsugar, stylesightings) 

1 yorum:

CherrybLossomgirL dedi ki...

desenli pantolonların dikkatileri belden aşağı kısma çektiği konusunda haklısın ki senin eklediğin resimlerde de bunu gayet güzel bir şekilde görebilmekteyiz. En güzel çözüm topuklu ayakkabılarla kombine etmek olacaktır :) çok haklısın canım :)

Related Posts with Thumbnails