Şehir Masalları Sergisi!

Pamuk Prenses, Uyuyan Güzel, Sindrella, Kırmızı Başlıklı Kız, Hansel ile Gratel...

Bildiğimiz tüm masallar günümüz şehir hayatında yeniden yazılsaydı, içinde ironi, komedi, sivri zeka olsaydı nasıl olurdu? Peki bu masalların kahramanları ne giyerdi, nerede ne yapardı? Tüm bu soruların cevapları Galeri Selvin'deki Şehir Masalları isimli fotoğraf sergisinde!

Bugün Özlem'le gezme şansımız oldu, çok sevdik! Bu sadece bir sergi değil, Moda tasarımcısı Zeynep Ökmen ve İlmisimya Fotoğraf'ın kurucularından Hasan Emre Dipşar'ın ortak Moda Fotoğraf projesi!

Sergideki her bir fotoğraf farklı bir masaldan yola çıkılarak kurgulanmış, 'Şehrin kurtlarından kaçan Kırmızı Başlıklı Kız', 'Cadı ile Apple Martini içen Pamuk Prenses', 'Kahvede tavşanla pişti oynayan üç kağıtçı Alice' desem ne demek istediğimi biraz anlarsınız sanırım... :) Masal kahramanlarının hepsini de Zeynep Ökmen tasarımı kıyafetler süslüyor! Üstelik fotoğraflarda yer alan bu kıyafetler de galerinin içinde sergileniyor ve satılıyor... Giysiler 200-300 civarlarında, fotoğraflar ise 250-1000 olarak değişiyor... Sergide Mine Kerse tasarımı şapka ve çantalar olduğunu da belirtmeden geçmeyelim!

Bence oldukça yaratıcı ve farklı bir proje olmuş! Tek kötü yanı 8 Haziran'a kadar devam edecek olması. Fakat bu haftasonu Cumartesi ve Pazar da açıklar!

S E 2

S E 6

S E 1

S E 3

Galeri Selvin'in sahibi Selvin Hanım :)

Galeri Selvin
Dere Sok. No:3
Arnavutköy
11:00-19:00 arası açık

(Fotoğraflar : Özlem Üçüncüoğlu)

2 yorum:

Unknown dedi ki...

super olmus yaziiii
:))

Cerenicus dedi ki...

Zeynep tam bir masal prensesi, ic dunyasini tamamiyle yansitmis bu kolleksiyonda, paylastigin icin sagol :)

Related Posts with Thumbnails