JANUCHA - NİŞANTAŞI'NA GİTMEK İÇİN BİR SEBEP DAHA! :)

Nişantaşı'na gittiğinizde uğramadan dönmemeniz gereken bir butik var artık! Jale'nin Janucha isimli butiği! Ben Jale'ye ve Janucha'ya bayıldım! Neden mi? Hemen anlatıyorum :)

Herşeyden önce Janucha'ya girer girmez sımsıcak atmosfer sizi sarıyor. Burası hem kendine özgü bir butik hem de atölye ve sizi bekleyen bir sürü farklı şey var içinde! Günlük giyebileceğiniz rahat şık kıyafetler, sizi kesinlikle gittiğiniz davette farklı kılacak gece elbiseleri, takılar, bere, atkı ve şallar, bir tarafta ise Jale'nin seçtiği vintage parçalar... Hepsi birbirinden özel ve özenli!

Jale Boğaziçi Ekonomi'den mezun olmuş ama diploması hayallerini takip etmesine engel olmamış, Chicago'ya giderek moda tasarımı okumuş. Türkiye'de birçok markada 10 yıla yakın tasarımcılık yapmış, birkaç ay önce ise kendi butiğini açmış, ne iyi yapmış! Jale, çok güleryüzlü, müşterisini bir anda tanıyor ve anlıyor! Ne sevebileceğini, ne yakışacağını hemen kestiriyor ve size emin ellerde olduğunuzu hissettiriyor. Rahatlıkla söyleyebilirim ki Janucha'dan aldığınız birşeyle hata yapmanız çok zor...

Janucha kolaj

Her yerde karşılaşacağınızdan çok farklı, şık ve asil bir gece elbisesi arıyorsanız, strataşlar, payetler görmekten sıkıldıysanız adresiniz yine Janucha! Buranın bir özelliği daha var ki bahsetmeden geçemeyeceğim. Mağazada beğendiğiniz elbise sizin ölçülerinize göre baştan dikilebiliyor! Hem de ekstra bir ücret ödemeden! Kısaca hem farklı hem de üstünüze mükemmel bir şekilde olacak bir elbiseyi garantileyerek çıkıyorsunuz buradan! Daha ne olsun?

Zira, biz arkadaşım Özlem'le kardeşinin düğünü için elbise bakmaya çıktığımız turu beklenmedik bir şekilde burada noktaladık! Üstelik elbisesini alarak :)

Ben de birşey almadan çıkamadım tabii ki! Önümüzdeki aylarda forma yapmayı planladığım bu inanılmaz rahat ve güzel tulumu aldım. Giyip çıkmak için sabırsızlanıyorum :)

Son olarak çok güzel hazırlanmış web sayfalarını ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Janucha'nın kroki ve adresini de bulabilirsiniz. http://www.janucha.com/

Janucha tulum

12 yorum:

Stilcatcher dedi ki...

güzelmiş tulum,sana da çok yakışmış :)

Moda Tutkusu dedi ki...

tuluma bayıldım..Güle güle kullan:)

Birileri anlatsın dedi ki...

Tuluma bende bayıldım, şöyle hemen gözümde, dikmek için parçalarını ayırdım kalıp çıkardım. Klasik plili pantolon üzerine kolsuz gömlek kondurup dikebilirim kendime :))

Style Tricks dedi ki...

Cok sagol Itır'cım :) Bol paca cok sevdıgım icin en cok hosuma gşden o oldu...

Moda tutkusu, cok tesekkurler, ben de cok sevdim :)

Birileri anlatsın, dikis ustası sensin...

Adsız dedi ki...

Surekli sunuda alsamiydim diye bir soru vardi butun gece aklimda sonunda butun gece ruyamda Jale'nin dukkaninda alisveris yaptim :)
Jale'de yanindaki arkadaslari da birbirinden tatli ve yardimsever. Annemle kardesim de internet sitelerini gordukten sonra Janucha'ya gitmek icin siraya girdi...

Ozlem

Jorge Alexander dedi ki...

wow!

:)

Style Tricks dedi ki...

Ozlem, supper oldu sana aldıgımız elbise! Annene de sarı olanı mı alsak acaba :)

Adsız dedi ki...

Bende ayni seyi dusundum :))
Ozlem

FashioNordic dedi ki...

Tuluma bayıldım,cidden tam forma yapmalık çok rahat ve şık gözüküyo cnm çokda yakışmış.

*STYLEBOOM* dedi ki...

Janucha süper süper bir yerde sen bu kıyafetle daha da süper olmuşsun! harika br tulum, harika bilzeik:)

Style Tricks dedi ki...

Fashionordic, saolun sekerler, gelin istanbula birlikte de gidelim :)

Boom'cum cok saol canim :)

Stil Direktoru dedi ki...

Güzel mekan ama sen çok tatlı olmuşsun

Related Posts with Thumbnails