GALATAMODA İZLENİMLERİM!

Bugün saat 16:00 civarında arkadaşım Oz ile soluğu GalataModa'da aldık!

Tüm standları tek tek gezdik, neredeyse her şeye baktık, dokunduk :) Özellikle beğendiğim standlardan bahsetmek istiyorum;

Rana Berna Canok. Girer girmez hemen sağda sizi bekliyor. Tüm tasarımlarına ayrı ayrı bayıldım! Hepsi benim olsun istedim! Özellikle deri, güderi ceketleri, bol zincirli kumaşlı büyük takıları harikaydı!

Ayşe Deniz. Ah, bayıldım ben bu kıza da tasarımlarına da! Oz'la birer elbise aldık kendimize :) Broşları da MÜKEMMEL! Cabuk davranmak lazım!

Bahar Korçan. Galata Kulesi temalı tasarımlarını çok sevdim! Ayrıca kendi el yazısının ve imzasının bulunduğu elbiseler muhteşemdi!

Zeynep Tosun. Zaten hep çok beğenmişimdir tasarımlarını, festivaldeki ürünleri de çok güzeldi. Saten elbiseleri muhteşemdi!

Aslı Güler. Az sayıda ama eğlenceli tasarımlar vardı, bir elbisede sanırım aklım kaldı :(

Özlem Ahıakın. Şahane elbiseler ve tulumlar!Sanırım şuan itibarı ile pek birşey kalmamıştır...

Aida Pekin. Galata kulesi temalı gümüş kolyelerine bayıldım! ama biraz pahalılardı :(

Beste Gürel. Tam bir harikalar diyarı!

Bu arada GalataModa'ya bundan sonra Galata'da devam edilecek olmasına çok sevindim. Akaretler'dekine göre çok daha sıcak, çok daha festivalin ruhuna uygun olduğunu düşünüyorum. Sizleri çektiğim birkaç fotoğrafla baş başa bırakıyorum...








12 yorum:

Zeynep'in Evi dedi ki...

elbiseyi merak ediyorum onun resmi yokmuu:)

Style Tricks dedi ki...

Zeynep'cim henüz çekmedim elbisenin resmini ama zaten yarın giymeyi düşünüyorum zira aldığım şeyi hemen giymezsem çatlarım :)çeker koyarım veya sana gönderirim :)

pembe fiyonk dedi ki...

bugün tv de gördüm bende,harika bir etkinlik.

Adsız dedi ki...

Ully'cim,
Ozlem Suer'den aldigim harika gomlegi de unutmayalim. Coook guzeell...

Galatamoda'nin tek eksisini soylemeden de gecemeyecegim - deneme kabinleri disarda oldugu icin herseyi ustunuzde deneyemiyorsunuz. Malum cok soguk hava. Onun disinda cok cok eglenceliydiydi.
Oz

Serap dedi ki...

Umarım iş yoğunluğumun arasında ziyaret etme şansı bulacağım.

Syhn dedi ki...

hiç gitmek aklıam bile gelmedi çok yoğun bir hafta geçiriyorum her günüm dolu ama şimdi yaa bi fırsat bulup gitsem diyorumm ama pazar son gün ve zor gibi!

Style Tricks dedi ki...

Oz'cum, gömleğini güle güle giy sana çok yakıştı :) ve evet haklısın o soğukta insanın gözü birçok şeyi denemeye korkuyor, malum havalar birden çok soğudu :(

Serap ve Syhn umarım gitme şansınız olur, benim işyerime çok yakın olduğu için şanslıydım :)

Haloş dedi ki...

Galata'yı bir süredir moda tasarımcıları mesken tuttu.Başta dernek başkanları Bahar Korcan olmak üzere atölyelerini dükkanlarını hatta evlerini taşımaya başladılar. Galata'da nalburların kerestecilerin yerinde şimdi birbirinden şık tasarım butikleri açılıyor.

İstanbul'la özdeşleşmiş son derece eski ve son derece çekici Galata'yı düzeltmek için Beyoğlu sakinleri tarafından ikinci kez seçilen Ahmet Misbah Demircan büyük bir gayret sarfediyor..

Başkanın da dediği gibi Galata Milano olacak Paris olacak.. Ama geçecek bu gidişle...Muck :)

Koray Caner dedi ki...

Maalesef kendi blogumda duyurmama rağmen orada olamadım ama sen orada olmamı sağladın bu yazıyla, teşekkür ederim :)

Style Tricks dedi ki...

Haloş, biz eski hallerini çok göremedik. Galata yeni yeni gitmeye başladığımız bir yer aslında... Bu gidişle daha da sık gitmeye başlayacağız :)

Koray'cım rica ederim, o hissi verebildiysem ne mutlu bana :)

Unknown dedi ki...

cnm gıdemedim die uzuluoodum ama sayende yasadım cok saol.bır dahakıne ıns beraber gidelim:)

Unknown dedi ki...

of ben de gidemedim. zeynep tosun'un tasarımlarını görmek isterdim, bilstore'daki koleksiyonu harika! eminim galatadakiler de harikadır... :)

Related Posts with Thumbnails