UCUZ ALIŞVERİŞ CENNETİ : BEYOĞLU İŞ MERKEZİ!


Beyoğlu İş Merkezi'ni eminim bir çoğunuz biliyordur... Fakat bilmeyenleriniz varsa hayatınıza böyle devam etmenize gönlüm razı olmadı. O yüzden bu yazıyı hazırlamaya karar verdim :)

Taksim Meydanı'ndan Tünel istikametine doğru yürürken sol tarafta House Cafe'yi geçtikten sonra biraz ilerde karşınıza çıkacak Beyoğlu İş Merkezi! Dışarıdan hiç ipucu vermiyor içeride neler olduğuyla ilgili :)

Oysa giriş kat ve aşağıya inen 2 katı daha var yani küçük bir alışveriş merkezi diyebiliriz :) Hemen hemen tüm ürünler bildiğimiz markaların ihraç fazlası ürünleri... Üstelik sadece geçmiş sezonlar değil şuanda mağazalarda olan mevcut ürünler de var ve hepsi çok uygun fiyatlara satılıyor!  İhraç fazlası haram mı helal mı tam çözebilmiş değilim ama (bilen varsa anlatsın lütfen!) bu durumun çekici olduğu kesin!

Benim favorim orta kat! İner inmez karşınıza çıkan mağazada özellikle Atmosphere ve H&M'in çok sayıda başta elbise olmak üzere birçok ürününü bulabilirsiniz! Sola dönüp koridorun en sonuna gittiğinizde ise en sevdiğim mağazayı göreceksiniz, Çokomel! Burada çoğunlukla Topshop, Zara, Bershka ve hatta bazen Massimo Dutti ürünleri bulunuyor... Çok sık yeni ürün geliyor fakat maalesef kredi kartı geçmiyor!

Pasaj girişinin hemen yanında Midpoint'in girişi var! Verimli bir alışveriş turundan sonra girip güzel bir yemek yiyebilirsiniz ama "Yemeğe verdiğim parayla pasajdan neler alırdım, tüh tüh" diye düşünmek yok ona göre :)

Bu arada yine Taksim'de çok keyifli bir keşif yaptım, yakında sizlerle olacak!

6 yorum:

Unknown dedi ki...

Kapanış anında gittim Haftasonu topluyorlardı ,
25 tl elbiseleri görünce insnaın dibi düşüyor cidden:)!

chunlibeauty dedi ki...

o kadar Taksime giderim buraya girmek hic aklıma gelmemişti :) bakmakta fayda var sagolasın :D

drnumit dedi ki...

her haftasnu giderim taksime sansıma hiç gıtmedim oraya.bundan sonra gıderim.cok tesekkur ederız bizi haberdar ettıgınız için.:)

ANTİGONE dedi ki...

çok teşekkürler paylaştığın için canım, ilk Taksim gezmesinde gidilecek ;p

Style Tricks dedi ki...

Modaerator, inanmazsın bazen orda bile indirim yapıyorlar 15 TLye super elbıseler oluyor...

Chunli Beauty, haklısın cunku dısarıdan hic belli olmuyor içerid ne oldugu... :)

drnumit, rica ederim. pisman olmayacagına eminim :)

Antigone, ilk ve her Taksim gezmesinde gitmeli :)

deniz dedi ki...

çok iyi yazmışsın canım, son zamanlarda favori alışveriş mekanları listemde terkos'u geçti burası, öyle güzel h&m ve topshop parçalar kaldırdım ki :) artık topshop'a giresim gelmiyor. resmen sezon ürünlerinin yarısı burada :P

Related Posts with Thumbnails