Günseli Türkay Defilesi / İstanbul Fashion Week 2010

Bildiğiniz gibi IFW bugün başladı. Deniz Mercan, Günseli Türkay ve Bora Aksu defilelerini izledim. Hepsini beğendim, Bora Aksu'nun koleksiyonunu inanılmaz başarılı buldum ama kalp atışlarımı en hızlandıran Günseli Türkay'ınki oldu!

Defilenin açılışını yapan ilk parçalar, desenli dar tulumlardı, oldukça iddialı bu kıyafetleri çok sayıda giyilebilir kıyafet izledi. Koleksiyon, rengarenk bir koleksiyon, capcanlı ve hareketli. Nickeodeon'dan fırlamış gibi duran eğlenceli karakterlerin olduğu desenler tüm koleksiyonu neşelendirmiş! Özellikle desenli taytlar harika olmuş...

Defilenin bir diğer özelliği ise stylingin, aksesuar ve ayakkabıların Deniz Berdan'ın elinden çıkmış olmasıydı. Kendisi de renkleri sevdiği için eminim bu işten çok zevk almıştır ve bunu yaptıklarından görmek de mümkündü. Desenli ve çizgililerin kombinlendiği kıyafetlerden onun etkilerini görmemek mümkün değildi. Özellikle ayakkabılar muhteşemdi!

Defiledeki saç ve makyaj da bence koleksiyonla oldukça uyum içerisindeydi. Son olarak twitter'da da dediğim gibi seneye herkes Günseli Türkay'ın bu koleksiyonundan en az bir parçaya sahip olmak isteyecek :)

RX2Y0011

RX2Y0155

RX2Y0200

RX2Y0047
RX2Y0065

Ve son olarak bir Style Tricks geleneği olan videomu da eklemeden bitirmiyorum. Defilenin final yürüyüşünü buradan izleyebilirsiniz...

3 yorum:

uyduruk prenses dedi ki...

heyoo bunlar çook ciciymiş,tam benlik:)bu arada IFW fotolarını ilk sende gördüm ne güzel..

yasemen k. dedi ki...

görür görmez dedim kesinliklee o taytlardan ve tulumlardan istiyorumm !! :)) eğer olur da giyemezsem de aklımda duracagına dolabımda dursun =)))

Style Tricks dedi ki...

Uyduruk prenses, hakkaten tam senlikler :)

Yasemen k, taytlar gerçekten süper umarım edinirsin bi tane :)

Related Posts with Thumbnails