2011, Bana Bunları Getir! :)

2009 sonunda 2010'dan istediklerimi yazmıştım, geçenlerde bir baktım neredeyse dileklerimin tümü gerçekleşmiş! Ne mutlu bana :) Bunun hevesiyle 2011'den beklediklerimi de yazmaya karar verdim, zira bu yıldan beklediklerim çok mühim :)

1. Artık hepiniz biliyorsunuz, hamileyim ve ikiz bebek bekliyoruz. Hamileliğimin 6. ayını tamamladım ve tabii ki bu sene için en büyük dileğim bebeklerimizi zamanında ve sağlıkla kucağımıza almak! Sonra bu bebişler gibi sarıp sarmalamak, sıkıştırıp öpmek :)


2. İkinci dileğim bu aralar beni en çok strese sokan konuyla ilgili. O da bebeklerimize en güzel şekilde bakabilmek ve tüm ihtiyaçlarına yetebilmek... Bunu yaparken benimle olacak, son derece sevgi dolu sefkatli, sabırlı, çalışkan, dürüst, becerikli bir yardımcı bulmak.

3. Bu konuları hallettiğimize göre gelelim bana :) Doğumdan sonra en kısa zamanda eski kiloma dönebilmek :)

4. Tamam  bu resimdeki kadar büyük olsun istemiyorum, bu sene olması da şart değil ama ben yine de istemeye başlıyım :) Şu andaki evimiz kadar seveceğim ama daha büyükçe bir ev istiyorum :)


5. Buraya istediğim ayakkabıları, çantaları, kıyafetleri yazmıyorum çünkü onların hepsi bir şekilde olur biliyorum. Ailem ve tüm sevdiklerim için sağlık, huzur, mutluluk diliyorum :)

Yeni yılınız kutlu olsun!

Yeni Mottom: ''Pregnant is the new skinny'' :)

Uzun süredir yazamadım o yüzden size büyük haberlerle gelmem şarttı! Beni twitter'dan takip edenler zaten biliyorlar, etmeyenler ise buradan öğrenecekler :) 5 aylık hamileyim ve ikiz bebek bekliyoruz! Eşimle oldukça heyecanlıyız, birbirimizi sakinleştiremiyoruz çoğu zaman :) İnşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız...

Bayram tatilinde gittiğimiz Dubai'de bu tişörtü görür görmez aldım :)
Bu fotoğrafta nasıl olduysa göbeğim küçükmiş gibi çıkmış ama aslında kendisi kocaman oldu! İnanmanız için bir fotoğraf daha ekliyorum :)
Related Posts with Thumbnails