SHOPPING 2.0

Kısa bir süre sonra mağazalar kabinlere yer ayırma derdinden, biz de kabinde ter dökme derdinden kurtulacağız sanırım ve umarım!

Nasıl mı? Hadi videoyu izleyin,


Future Shopping - Watch more Funny Videos

Farklı ve faydalı bir uygulama da Amerika'da Bloomingdale's mağazalarında başlamış. Denediğiniz kıyafetleri eşinize, annenize, arkadaşlarınıza göstermek istediğiniz zaman özel aynalardan online olarak onlara bağlanabiliyorsunuz ve fikirlerini öğrenebiliyorsunuz! 

İki teknoloji de tüketimi artırmaya yönelik girişimler tabii ki ama yine de harika değil mi?  

839.VOGUE TALİHLİSİ!

839. Vogue'u kazanmak için mail gönderen herkese çok çok teşekkür ederim! İltifatlarınız, önerileriniz beni çok çok mutlu etti!

Veee Vogue kazanan talihli belli oldu! Çekiliş yaparak belirlediğim talihli Ozan Alçın!

Kendisine keyifli Vogue'lar dliyorum :)

D&G'NIN GEYİKLERİ!

Kar tanesi ve ren geyiği motiflerini çok sevdiğimden mi yoksa bu sene kış tatili yapamamış olmanın verdiği özlemden mi bilmem D&G'nın koleksiyonuna bayıldım! Resimlere bakarken göz bebeklerimin büyüdüğünü hissettim, yazmadan edemedim :)

D&G'nın teması her zaman ortada olan koleksiyonlarından biri bu da... Sadece kürkler, yünler değil kışlık motifler, şifonlarda da kullanılmış, çok keyifli bir koleksiyon çıkmış ortaya!



YENİ KEŞFİM : APONİA!

IMG_1854


Bugün size Taksim'deki yeni keşfim Aponia'dan bahsetmek istiyorum!

HazzoPulo geçidi'nde yürürken dikkatimi çekti, gideceğim yere geç kalmama rağmen girdim içeri. İki gülen yüz karşıladı beni :)

Aponia, "acısızlık" anlamına geliyormuş, Antik Yuna filozoflarından Epikür'e göre mutluluğa ulaşmanın iki şartından biriymiş!

Markanın kurucuları Orçun, Fatih ve Yavuz acısız ve korkusuzca mutluluğa ulaşmayı kafaya koymuşlar :) Tasarımları Fatih yapıyor, Orçun hukuki işler ve marka yönetimiyle, Yavuz ise üretimle ilgileniyor...

Mağazada neler mi var? Aponia tasarımı tshirtler, sweatshirtler, takı, ayakkabı ve çantalar! Yakın zamanda daha da genişletecekler koleksiyonu...

Tasarimlarin hikayesi ilginc! Fatih, tasarımlarını karikatür ve dövme'den ilham alarak yapıyor. İlk koleksiyonu zaten daha önce çizdiği ve dövme olarak yaptırdığı tasarımlardan oluşmuş! Şimdi bunlar kendi deyimleriyle Aponia Eserleri'ne taşınmış! Dövme O'nun için kısa zamanda tutku haline gelmiş ve şimdi tüm tasarımlarını kendine bir dövme tasarlar gibi özenerek yapıyor! Aynı zamanda sözsüz ama birçok şey anlatabilen karikatürler de diğer bir ilham kaynağı, buradan yola çıkarak da "fantastic reality" isimli bir koleksiyon hazırlamış...

Mağazalarında sadece kendi markalarını ve farklı tasarımcıların Aponia için yaptığı ürünleri satıyorlar. Bunlardan ilki Milkyhead olarak tanıdığımız Nur Teker. Hani bulduğu herşeye çizimler yaparak şahaneler yaratan kız! Milkyhead de Aponia için farklı tasarımlar yapmış. Uğradığımda mağazada olan iki gülen yüzden biri Fatih diğeri de Nur Teker'di zaten. Nur'la da ilerleyen günlerde bir röportaj yapacağız, burada okuyabileceksiniz...

Taksim'e gittiğinizde bu mağazaya uğrayarak özgün tasarımlara göz atmanızı tavsiye ederim. Eminim kendinize veya arkadaşınıza, eşinize hediye ama mutlaka birşeyler almak isteyeceksiniz :)

Aponia'yi facebook'tan da takip edebilirsiniz!

ry=480-6

839. VOGUE TÜRKİYE SİZİN OLSUN MU?


Bugün biliyorsunuz Vogue Türkiye, İstinye Park'ta ilk basılan 1000 özel sayıyı koleksiyonerler için satışa sundu! Bu dergilerin en büyük özelliği üzerlerinde yazan numaralar! Türkiye'de basılan kaçıncı Vogue dergisine sahip olduğunuz buradan anlaşılıyor! İlerde bu sayıyı çocuklarınıza ve torunlarınıza bırakıyorsunuz, onlar da modasever arkadaşlarına bunu tarihi bir olay olarak anlatıyor :)

Yaşanan izdiham sırasında işte olduğum için numaralı bir Vogue edineceğime dair hiç ümidim yoktu fakat evime çok yakın olduğu için şansımı denemesem içim rahat etmezdi :)

Vogue standına gittiğimde bir de ne göreyim?!? 800'lü sayılar beni beklyor! Çok mutlu oldum ve tabii ki sizleri unutmadım, hemen sizin için de bir sayı aldım :)

Dergiye şöyle bir göz gezdirdim ama asıl keyfi Cuma akşamı çıkacağım Ankara yolculuğuna saklıyorum :) Daha sonra fikirlerimi sizlerle paylaşacağım!

Şimdiii gelelim bu sayıyı kazanmak için ne yapmanız gerektiğine!

Cumartesi gecesine kadar styletricks.blogspot@gmail.com adresine mail atarak Style Tricks'i neden takip ettiğinizi, neleri sevdiğinizi, varsa daha başka neler görmek istediğinizi yazmanızı rica ediyorum.

Bir diğer şart ise blogumun izleyicisi olmanız. İzleyici olmak için blog sahibi olmanıza gerek yok. Google, Yahoo veya Twitter accountlarınızla da izleyici olabilirsiniz, tek yapmanız gereken sağ tarafta yer alan İzle butonuna basıp menüyü takip etmek!

Kazananı Pazar günü açıklayacağım, bol şans :)

NEW YORK MODA HAFTASI - HEYECAN YARATANLAR! :)

New York Moda Haftasi tüm hızıyla başladı ve bitti! 2011 kış trendleriyle bizi başbaşa bıraktı...

Max Azria'nın kendi koleksiyonlarından bahsederken söylediği şey aslında Moda Haftası'nın geneli için geçerliydi. Fantazilere çok yer verilmemişti, tasarımların çoğu gerçekçiydi!

Turuncu'nun tonları (Mercan ve Kiremit rengi), bol bol şort, istemeyeceğiniz kadar kürk, uzun etekler, metalik renkler özellikle bronz, yine drapeler, tüvitler, kadifeler, açık renkler, beyaz, krem elbiseler aklımda kalanlar... Bu trendleri daha sonra detaylı incelemek niyetindeyim...

Gelelim beğendiklerime... Bazı tasarımlar veya kombinler vardır heydöner bir daha bakarsınız veya durup incelersiniz işte ben görür görmez bende bu hissi uyandıranları seçtim ve bir slideshow hazırladım!

Umarım seversiniz :)

İSTANBUL MODA AKADEMİSİ TANITIM GÜNÜ!




Modayla ilgileniyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum diyorsanız İstanbul Moda Akademisi tanıtım günü'ne davetlisiniz!

İMA, bu günde London College of Fashion ile işbirliği halinde gerçekleştirdiği eğitim programlarını tanıtacak, İMA'dan ve LCF'dan yetkililer soruları cevaplayacak. Daha bitmedi ünlü bir moda tasarımcısı moda alanında kariyer ile ilgili konuşma yapacak!

Tanıtım, 10 Mart Carsamba gunu 14:00-17:00 arası Nişantaşı'ndaki İMA binasında. İlginiz ve vaktiniz varsa herkese açık bu toplantıyı kaçırmayın derim!

İMA'yı incelemek için buraya...
Bilgi ve rezervasyon için 0 212 219 41 41 Cansu Odabaşı 1209

STYLE TRICKS SABAH CUMARTESİ EKİ'NDE!



Haftasonları Sabah ekleri'ni elime alıp moda yazılarını okumak benim için büyük bir zevk! Gazeteyi açıp da Blog'dan Al Haberi köşesinde Style Tricks'i görmek ise daha da büyük bir zevk! :)

Bu işi hakkını vererek yaptığını düşündüğüm ve severek takip ettiğim Yaprak Aras Şahinbaş'a çok teşekkür ederim!

UCUZ ALIŞVERİŞ CENNETİ : BEYOĞLU İŞ MERKEZİ!


Beyoğlu İş Merkezi'ni eminim bir çoğunuz biliyordur... Fakat bilmeyenleriniz varsa hayatınıza böyle devam etmenize gönlüm razı olmadı. O yüzden bu yazıyı hazırlamaya karar verdim :)

Taksim Meydanı'ndan Tünel istikametine doğru yürürken sol tarafta House Cafe'yi geçtikten sonra biraz ilerde karşınıza çıkacak Beyoğlu İş Merkezi! Dışarıdan hiç ipucu vermiyor içeride neler olduğuyla ilgili :)

Oysa giriş kat ve aşağıya inen 2 katı daha var yani küçük bir alışveriş merkezi diyebiliriz :) Hemen hemen tüm ürünler bildiğimiz markaların ihraç fazlası ürünleri... Üstelik sadece geçmiş sezonlar değil şuanda mağazalarda olan mevcut ürünler de var ve hepsi çok uygun fiyatlara satılıyor!  İhraç fazlası haram mı helal mı tam çözebilmiş değilim ama (bilen varsa anlatsın lütfen!) bu durumun çekici olduğu kesin!

Benim favorim orta kat! İner inmez karşınıza çıkan mağazada özellikle Atmosphere ve H&M'in çok sayıda başta elbise olmak üzere birçok ürününü bulabilirsiniz! Sola dönüp koridorun en sonuna gittiğinizde ise en sevdiğim mağazayı göreceksiniz, Çokomel! Burada çoğunlukla Topshop, Zara, Bershka ve hatta bazen Massimo Dutti ürünleri bulunuyor... Çok sık yeni ürün geliyor fakat maalesef kredi kartı geçmiyor!

Pasaj girişinin hemen yanında Midpoint'in girişi var! Verimli bir alışveriş turundan sonra girip güzel bir yemek yiyebilirsiniz ama "Yemeğe verdiğim parayla pasajdan neler alırdım, tüh tüh" diye düşünmek yok ona göre :)

Bu arada yine Taksim'de çok keyifli bir keşif yaptım, yakında sizlerle olacak!

MANDALİNAROSSA!


İstanbul Fashion Week'ten aklımda kalan sadece defile yapan tasarımcılar değildi! Fuar alanında da keşfedilmeyi bekleyen birkaç cevher vardı bence!

Bunlardan bir tanesi Mandalinarossa idi! Standındaki renkliliği fark etmemek mümkün değildi! İnsanı çeken, güldüren, çocukluğuna götüren tasarımlarla doluydu askılar...

Merak etmemek mümkün değildi bu tasarımların kime ait olduğunu. Nazlı Çetiner'e aitlermiş, kendisiyle orada tanışma, konuşma şansım olmadı maalesef ama web sayfasını incelediğimde model olarak yalnızca kendisini kullandığını fark ettim! Çok hoşuma gitti! Çok doğal, içten, eğlenceli ve özel koleksiyonları var. Çocuklar ve içindeki çocuğu yaşatan bayanlar için :)

New York'ta Fashion Institute of Technology'de örgü üzerine yoğunlaşarak okumuş ve kendini harika bir şekilde ifade ettiği bu markayı yaratmış! Takdir etmemek mümkün değil! Ürünleri etsy.com'da, Bagdat caddesi Casette butik'te ve Cihangir Fashion Project'de satılıyor.

Birkaç fotoğraf koyuyorum ama web sayfasını buradan incelemenizi tavsiye ederim...


YAPRAK ARAS ŞAHİNBAŞ'A TEŞEKKÜRLER!



Yaprak Aras Şahinbaş, Sabah Pazar eki'nde  yerli ve yabancı basın'ın İstanbul Fashion Week ile ilgili görüşlerini derlediği bir yazı yazmış!

Ortaya çıkan sonuç "Türk tasarımcılarda potansiyel çok, stil yok!"

Yazıda Türk moda bloglarının da görüşlerine yer vermiş ve bunların arasında Style Tricks de bulunuyor!

Kendisine buradan da teşekkür etmek istedim! Çok teşekkürler! :)

ÇANTA TAŞIMA STİLLERİ!

Herşeyin olur da çanta taşımanın stili, modası olmaz mı? Tabii ki var!
Bu moda, çanta modellerinden birebir etkilendiği gibi bazen aynı model çantaları farklı şekiller de taşımak da moda olabiliyor...

En klasik tarz tabii ki omuzda çantayı taşımak,


Bir diğeri, benzer çanta modellerini elde taşımak ki bence insanın bir elini tamamen meşgul ettiği için inanılmaz rahatsız edici...


Bir de son birkaç yıldır çantayı aşağıdaki şekilde taşıma modası var ki görmeye pek tahammülüm yok şahsen, oldukça itici görünüyor gözüme :)


En sevdiğim stillerden biri çantayı çapraz şekilde takmak. Hem elleriniz özgür hem tüm eşyalarınız hemen elinizin altında!


Şimdi gelelim bu sene sıklıkla karşılaşacağımız çanta taşıma stiline. Uzun saplı çantalarımızı çapraz değil, omuzdan asıyorsunuz bu şekilde...

Çok iyi hatırlıyorum ben lisedeyken de bu şekilde asıyorduk çantalarımızı. Akımların dönüp dolaşıp geri geldiğini yaşayacak yaşa geldim sanırım (ühüü :( )  :))


Son olarak, herkesin haberi olsun, sırt çantaları da tekrar geldi! Az önce Alexander Wang defilesini internetten canlı olarak izledim. Kendisi de aynı şeyi onayladı!

Siz çantanızı en çok hangi tarzda taşımayı seviyorsunuz?

(görseller net-a-porter.com)

NEW YORK MODA HAFTASI - CANLI DEFILELER!


Bildiğiniz gibi New York Moda Haftası tüm hızıyla başladı!

18 Şubat'a kadar sürecek Hafta'da bircok defileyi internetten canli izleme sansimiz var!

Simdi ajandanizi, iphone'unuzu, blackberry'nizi acin, Turkiye saatiyle izlenebilir olanlari ve nereden izleyecegimizi yaziyorum, not edin! (Yazdigim saatler Turkiye saati)

12 Subat Cuma (Bugun!) 18.55 Michael Angel Michaelangel.net

13 Subat Cumartesi  17.30 Lacoste  Lacoste Facebook Page

14 Subat Pazar  00.00 Alexander Wang  Show Studio (Cumartesi gecesi 12 oluyor yani!)

14 Subat Pazar 20.00 Calvin Klein Men's Calvin Klein Facebook Page

16 Subat Sali  19.00  Rodarte Show Studio

18 Subat Persembe 16.00  Marc Bouwer MarcBouwer.com

18 Subat Persembe 22.00 Calvin Klein Women's Calvin Klein Facebook Page

Defilesini en cok canli izlemek isteyecegim marka Chanel olurdu sanirim! Her sezon farkli bir format ve surprizle defilesini gerceklestiren marka bakalim bu sene ne yapacak...  Keske canli yayinlasa da izlesek...

UTERQUE İSTANBUL'A AÇILIYOR!




Uterque'yi bilenleriniz, duyanlarınız olmuştur! Duymayanlar dikkatle dinlesin! :)

Zara, Massimo Dutti, Stradivarius, Berschka gibi birçok markayı çatısı altında barındıran Inditex şimdi de Uterque isimli markasıyla hayatımıza giriyor! Uterque tamamen aksesuar üzerine bir marka. Ayakkabı, çanta, takı, toka ne isterseniz burada! Hem de modayı yakından takip edeceğine eminiz :)

İlk mağazalarını Nişantaşı ve Akmerkez'de bu ay açıyorlar. Nişantaşı magazasının önünden bugün geçtim hatta tam Accessorize'ın karşısında olduğu dikkatimi çekti ve Acessorize için üzüldüm :)

ÇİZGİLERLE KOMBİNLER!

Çizgili olan herşeye elimin gitmesi durumu artarak devam ediyor zira bu yazıyı yazarken de üstümde çok güzel çizgili bir kazak var :)

İş böyle olunca bu kombinleri görünce paylaşmadan edemedim. Bu akımın bu yaz da sürecek olması sevindirici, bir çok seçenek bulacağız demektir. :)


43077_ou_dl-tile

(net-a-porter)

TAVI FOR VOGUE PARIS!

Jak&Jil'den Tommy Ton, Vogue Paris için Tavi'yi fotoğraflamış! Sonuçlar aşağıda...

Oyuncakları arasında, leoparlar içinde Macbook'uyla verdiği poz içinde birçok tezat barındırıyor! Yazılanların çevirisini bir yerlerde bulur okuruz diye umuyorum...

Tavi'ye bayılanlardan da O'ndan sıkılanlardan da değilim ben, merakla takip ediyorum ve bana 2 şey düşündürüyor...

Birincisi yüzünde neden bilmiyorum çocuksu bir ifade olmayışı. İkincisi ise bu kadar ilginin ve şöhretin ardından yaşı ilerledikçe neler yapacağı!

Hep birlikte göreceğiz :)

tommyton-for-parisvogue

tommy-ton-tavi-gevinson

tavi-for-vogue-paris

İSTANBUL MODA AKADEMİSİ'NDE EĞİTİME BAŞLADIIIM!


Çok mutluyuuum! Çünkü bugün burada Moda Yönetimi eğitimine başladııım!

İlk ders Zelfıst olarak tanıdığımız sevgili Elif'le başladı! İlgilenmeyi, okumayı sevdiğim birçok şeyi O'ndan dinlemek ve öğrenmek inanılmaz keyifliydi... Kendimi doğru yerde hissettim resmen!

Uzun süredir moda ile ilgili eğitimlerin peşindeydim, sonunda başlamayı başarabildiğim için çok mutluyum! İMA, sektöre çok şey kazandırdı şimdiden ve buna uzun süre devam edecek diye düşünüyorum.

Bu arada, işim+eğitim+kocişim+blogum+evimiz+dikiş derslerim+sporum+gezmem tozmam+ben kendim :) nasıl yetişeceğim bakalım :) "Allah kasanı severmiş" der eşim böyle durumlarda :) Umarım öyle olur :)

SON ISTANBUL FASHION WEEK POSTUM! :)

4 gün süren İstanbul Fashion Week boyunca 2 tam, 2 parçalı gün oradaydım...

Defilelerde çektiğim fotoğraflar çok kötü çıktığı için, her birinin final yürüyüşlerini kameraya almaya çalıştım ve defilelerden çıkar çıkmaz basın odasından kısa yorumlarımla yayınladım. Sonrasında fotografları edindiğimde tekrar farklı postlar hazırlamak yerine daha önce hazırladığım postlara eklemeler yaparak zenginleştirmeye gayret ettim.

Yorumlarımı da sıkıcı uzunlukta olmayacak şekilde genişlettim. Sadece katıldığım defileleri yazdım diğerlerini katılan arkadaşlara bıraktım...

Bu arada ne yalan söyleyeyim, özellikle benim gibi full time çalışan kişiler için oldukça yorucu ama bir o kadar da keyifli bir maratondu! Bitince sanki boşluğa düştüm, şimdiden Ağustos'u iple çekiyorum!

İstanbul Fashion Week'i katıldığım kısımlarıyla yansıtabildiğimi umuyorum ve ben çok keyif aldım umarım siz de almışsınızdır :) Şimdi önümüzde New York, Londra, Milano, Paris moda haftaları var. Keşke onlara da katılabilseydim :) Belki ilerde... :)

ISTANBUL FASHION WEEK - ARGANDE DEFİLESİ!

Argande, moda dünyası'nın içinden dışından birçok gönüllü, iyi kalpli insanın bir araya gelerek gerçekleştirdiği bir girişim!

İlk defa Mudo'da ürünlerini gördüğümde ilgimi çekmişti ve bu yazımda bahsetmiştim. Argande, GAP bölgesi'nde kadının güçlendirilmesine yönelik yapılan projelerden bir tanesi. 10'dan fazla tasarımcının katkıda bulunduğu projede Argande koleksiyonunun hazırlanabilmesi için Batman ve Mardin'de açılan atölyelerde 100'e yakın kadına iş sağlandı!

Kutnu ve Şal şapik ismi verilen, doğu illerimizde üretilen ve unutulmaya yüz tutmuş iki ayrı kumaşa da yeniden hayat verdi bu koleksiyon!

Moda Haftası sırasında da defilelerini izleme şansım oldu. Defilenin sonunda kıyafetlerin tasarımcılarının isimlerinin okunduğu bir sunum yapıldı. Videolardan izleyebilirsiniz, Argande koleksiyonu için ise Mudo mağazalarına uğrayabilirsiniz...






Argande_04_02_2010 (120)

Argande_04_02_2010 (160)

Argande_04_02_2010 (180)

Argande_04_02_2010 (192)

Argande_04_02_2010 (249)

ISTANBUL FASHION WEEK'İN "EN"LERİ!

IFW geldi, gelecek yaklaştı derken 4 günlük bir maratonun ardından sona erdi!

Santralistanbul evimiz gibi oldu, bir sürü defile izledik ve modaya doyduk! Tabii ki şimdilik! :)

Organizasyonun büyük bir çoğunluğuna katılmış bir blogger olarak "EN"leri seçmek ve sizinle paylaşmak istedim!

EN BAŞARILI DEFİLE : GENÇ TASARIMCILAR DEFİLESİ!


Dört koleksiyonun dördü de oldukça başarılıydı! Bu defileyi izlemek tam bir ziyafet gibiydi!

EN BAŞARILI MANKEN : ECE SÜKAN!


İngilizce deyimiyle  "She owns the runway!"

Yürüyüşü, bakışları, havası her şeyi farklı! Podyuma çıktığı an başka bir yere bakmak mümkün değil!

EN GÜZEL DEFİLE HEDİYESİ : SİMAY BÜLBÜL'ÜN DAĞITTIĞI DERİ KILIF İÇİNDE MİS KOKULU TÜTSÜLER!


Simay Bülbül'ün koleksiyonuna ve konsepte çok uygun hoş bir hediyeydi! Teşekkür ederiz :)

 EN EĞLENCELİ DEFİLE : MAVİ DEFİLESİ


Moda Haftası'nın tartışmasız en keyifli ve eğlenceli defilesi Mavi idi! Kombinler, müzik, payetler ve jeanler tam bir parti havasında izledik :)

EN RENKLİ KOLEKSİYON : ZEYNEP TOSUN


İzlediğimiz koleksiyonlar arasında en renklisi Zeynep Tosun'unki idi! Sonbahar/Kış koleksiyonu için oldukça geniş bir renk paletine sahip olan koleksiyon içimizi açtı!

EN ROMANTİK KOLEKSİYON : ÖZLEM SÜER


Romantiklik namına her şey vardı bu defilede! En romantik seçmekten başka yapabileceğim hiç bir şey kalmamıştı :)

EN "BENİM OLSA" DEDİĞİM PARÇA!


Yoksa sizinde mi? :) Tuba Ezra Çetin koleksiyonundaki bu palto bir şaheser olmuş!

EN GÜZEL ETKİNLİK : KORSAN BLOGGER BULUŞMASI!

Çok keyifli bir buluşmaydı! Diğer blogger arkadaşlarla bir araya gelmek, sohbet etmek pek hoştu! :)

Düzenlediği için Yaprak'a tekrar çok teşekkürler!

ORGANİZASYONUN EN GÜZEL TARAFI ?

Tabii ki Moda Blog yazarlarının davet edilmesi idi!

Geçtiğimiz yaz Moda Günleri'nde kara kara içeri girmenin yollarını arar bulurken bu defa basın olarak kabul edilmek pek keyifliydi! Tekrar teşekkür ederiz!

Katılanların veya basından takip edenlerin eklemek istediği "EN"ler varsa yorumlarınızı bekliyorum!

ISTANBUL FASHION WEEK - MAVİ DEFİLESİ!

Mavi defilesi tek kelimeyle süperdi! Özellikle styling'e hayran kaldım! Çok başarılı kombinasyonlar izledik...

Erdil Yaşaroğlu'na ait tişört tasarımları da oldukça eğlenceliydi! Payetli ve parlak parçalarla kotların kombinlenmesi çok hoştu! Mavi de kot üzerine kot giyme trendini onayladığını gösterdi. Ayakkabılar göz doldurdu!

Defilenin yıldızı kesinlikle Ece Sükan'dı! Çıktığı an podyum sanki O'nun sahnesine dönüşüyor, insan gözünü alamıyor! Çok çok başarılı bir manken!



mavi (72)

mavi (82)


mavi (519)

mavi (472)

mavi (455)

mavi (449)

mavi (418)

mavi (376)

mavi (259)
Related Posts with Thumbnails