Yaz Günü Kış Düşleri!

Bu yazı, uzun süredir aklımda, görselleri de hazır öylece bekliyor. Bir sebebi araya giren tatil ama en önemlisi ise bu dayanılmaz sıcaklar! Geceleri zar zor uyurken, günde en az 2 defa duş alırken kışlıklardan bahsetmek pek zor ama şu anda akşam serinliği çökmüş, yeni sezon fotoğraflarına bakmak çok can yakmazken hemen yazayım dedim :)

Konumuz yeni sezonda dış giyim! Bu sene sadece sıradan paltolar, pofidik montlar giymek zorunda değiliz, bir sürü seçeneğimiz var :) En zevkli olanı bence pelerinler! Hem çok şıklar, hem de çok pratik, üstünüze geçirdiğiniz gibi dışardayız...

Çok uğraşmama rağmen fotoğrafını bulamadım ama Sex and the City tutkunlarındansanız, 4. sezonun ilk bölümünü izlemenizi tavsiye ederim. Carrie, her sahnede farklı pelerinler giyiyor, tüm kombinleri de tahmin edersiniz ki birbirinden güzel! Ayrıca, bu kışı bebek bekleyerek geçirecek olanlar varsa pelerinler, dış giyimde çok zorluk çeken hamileler için de çok güzel bir alternatif :)

PELERIN

2010/11 Sonbahar-Kış defilelerinde kürk olmayan koleksiyon yok denecek kadar azdı... Chanel koleksiyonu ise neredeyse tamamen kürk üzerine kuruluydu. Gerçek olanları bana göre değil ama imitasyon olanlara belki şans verebilirim. Geçtiğimiz yıllarda kürk yelekleri severek giymiştim. Şu anda hayal etmesi çok zor ama soğuk kış günlerinde sıcacık tutacağına eminim  :)

KURK

Eğer gerçek de sahte de olsa kürk bana göre değil diyorsanız bence içi kürklü deri veya denim ceketler bir harika! Ben bu yakalardan ve kollardan çıkan yapay kürk görüntüsü her zaman hoşuma gitmiştir, Burberry'ninkiler sizce de çok güzel değiller mi? :)

ici kurklu

1 yorum:

uğurböceği dedi ki...

beyaz güzelmiş bende kış bitiminde böyle birşey aldım.

Related Posts with Thumbnails