Türkiye'nin İlk Organik Konsept Mağazası: DOA!

2009 Eylül ayından beri Kanyon'da çok farklı bir mağaza var. Türkiye'nin ilk organik konsept mağazası, DOA! Burada farklı markaların ama hepsi organik ve ekolojik materyallerden üretilmiş tasarımları var...

IMG_2908

Organik ürünlerin tasarımlarının sıkıcı olacağını düşünenlerdenseniz DOA'ya mutlaka uğramalısınız! Boa studio'nun ürünleri hem güzel tasarımları hem de yumuşacık dokusuyla harikalar, dokunması bile çok zevkli! :) Ebru Yolver tasarımı elbiseler de çok sade ve zevkli!

IMG_2877

Boa'nın arta kalan kumaşları bile atılmıyor, Çuval marka çantalar yapılıyor!

IMG_2894

Minush markasının eğlenceli çantaları, yastık kılıfları, tişörtleri de DOA'da!

IMG_2881
IMG_2880

Özellikle bebeğiniz var ve tenine ne değeceği ile ilgili hassassanız, DOA'yı alışveriş listenize mutlaka almalısınız çünkü eminim DOA'nın kendi markası olan Ekruli'ye bayılacaksınız. Markanın ismi ürünlerinden geliyor, hepsi pamuğun doğal renginde. 100% organik, hem çok sağlıklı hem de çevreye saygılı. 0-24 ay arası bebekler için boyasız pamuk ürünleri miniklerin teni için birebir!

IMG_2883
IMG_2884

Bunlarla da bitmiyor, DOA aynı zamanda Doğal Hayatı Koruma Vakfı'nın (WWF-Türkiye) lisanslı ürünlerini satıyor. Pamuklu, bambu çoraplar, çocuk ve büyükler için iç çamaşırları, tişörtler...


En favori ürünlerden biri ise yosundan üretilen çorapları. O kadar rahatmış ki, bir alan bir daha geliyormuş almak için! WWF'in aynı zamanda kupa, rozet, defter ve kalemleri de var. Bu ürünler sıradan zannetmeyin, örneğin kalem mısır nişastasından sıkıştırılarak yapılmış.

IMG_2903
IMG_2920

DOA'dan alışveriş yapmak için bir sebebiniz daha var, o da her alışverişin bir bölümü'nün Doğal Hayatı Koruma Vakfı'na bağışlanıyor olması! Kısacası DOA, alışveriş yaptığınız için suçlu hissetmeyeceğiniz nadir yerlerden, daha ne olsun değil mi? :)

(Bu yazım zelfist.com'da yayınlanmıştır)

1 yorum:

Lynn dedi ki...

Çok iyiymiş.

Related Posts with Thumbnails