Londra'da uğramadan gelinmeyecek 3 mağaza! COS, Reiss ve All Saints!

Londra postlarından baymış olma ihtimaliniz yüksek ama az kaldı, hem Londra'ya gideceğiniz zaman 'ne iyi yapmış da yazmış' diyeceksiniz benim için :)

Hızlıca İngiltere'ye gittiğinizde bakmanız gereken 3 mağazayı sıralıyorum,

1. COS

COS, H&M'in bir üst segment mağazası! Zara'nın Massimo Dutti'si gibi düşünebilirsiniz. Çok ilginçtir ki H&M'in anavatanı İsveç'te bile mağazaları yok! Regent street üserindeki mağazaları oldukça güzel.

Mağazadan girdiğinizde her şey çok klasikmiş gibi görünebilir ama detaya indiğinizde bir çok trendin minimalist bir şekilde yorumlandığını görebilirsiniz.

cosregentstreetstore_1

2. Reiss

Kalitesi oldukça yüksek, fiyatları çok uygun olmasa da kalitesine göre kesinlikle uygun bir marka. Londra'nın dört bir yanında var, kesinlikle bakmaya değer...

Web sayfası da fikir verebilir.

reiss2


3. All Saints

Tarzıyla diğerlerinden kesinlikle farklı, bohem şık/spor tarzında bir marka. Mağazaları inanılmaz keyifli, özellikle çalışanların tarzı dikkatinizi çekecek, hepsi birbirinden stil sahibi :)

Biz oradayken tüm mağaza ve vitrinleri eski dikiş makineleriyle süslenmişti, çok beğendim! buraya bakmadan sakın gelmeyin :)

IMG_2549

2 yorum:

Kurbaga Prensesler dedi ki...

londra postlarınızı merakla bekler oldum, bilgiler ve görseller çok hoş. londra'ya yolum düşecek olursa ilk bakacağım kaynaklardansınız, teşekkürler :)

Style Tricks dedi ki...

Kurbaga prensesler, cok cok tesekkurler :) Sevke geldim simdi ben :) Daha yazacaklarim bitmedi, izlemeye devam :)

Related Posts with Thumbnails