Jack Wills Türkiye'de de Olsa!

Londra'da radarıma takılan ve mağazasında keyifle zıp zıp gezdiğim bir marka oldu, Jack Wills! Yolunuz düşer de sokaklarda pembe lacivert çizgili poşetlerle dolaşan insanlar görürseniz onların, Jack Wills'ten çıkmış zevkli insanlar olduğunu anlayabilirsiniz!

Ben mağazaya girer girmez Urban Outfitters'a benzettim, genelde Abercrombie & Fitch'in İngiliz versiyonu diyor herkes ama kendileri çok kızarmış! Tamamiyle İngiliz tarzını yansıtmak gibi bir vizyonları varmış!

Alabildiğine sweat shirt, eşofman ve çok sayıda farklı spor ayakkabı bulabilirsiniz mağazada ama kızlar için kabarık etekler, elbiseler bulmak da mümkün ama hepsi spor kumaşlardan. Özellikle erkek koleksiyonlarını oldukça başarılı buldum, ilgilenenlere duyurulur!

Üç katlı mağazanın dekorasyonu da inanılmaz eğlenceliydi. En alt katında kocaman bir araba, rahat koltuklar, sıra sıra Mac bilgisayarlar ve ücretsiz internet, en üst katta banyo temalı eğlenceli dekorlar... Hiç bir şey almasanız da gezmesi oldukça keyifli bir mağaza!

Keşke Türkiye'de de olsa ama maalesef sadece İngiltere, İrlanda ve Amerika'da mağazaları var o yüzden buralara giderseniz kaçırmayın!

IMG_2416

IMG_2412

IMG_2407

IMG_2411

IMG_2408

IMG_2414

3 yorum:

Ozan Alçın dedi ki...

Mutlaka bakacağım!! :))

CherrybLossomgirL dedi ki...

canım yaa resimleri göremiyoruum :( halbuki baya merak etmiştim !

Style Tricks dedi ki...

Ozan, evet evet kesin!

Cherryblossomgirl, aaa neden? flickr uzantılı fotograflar ve cok guzeller, ben bi bakıyım sen de sonra bir daha dene

Related Posts with Thumbnails