İngiliz Ayakkabı Markası : Office London

Office London, İngiltere'nin trendy ve üstelik uygun fiyatlı ayakkabı mağazalarından biri. Sıkıcı ismine rağmen modelleri oldukça renkli ve çeşitli!

Daha önce Fransa'nın Nine West'i Jonak'tan bahsetmiştim. Office London'da İngiltere'nin Nıne West'i unvanını aldı benim gözümde. Clog, babet, wedge, oxford, hangi model ayakkabı isterseniz bolca çeşit var! Sadece kendi markaları değil, farklı bir çok markayı da satıyorlar. Tiger, Hunter, Havaianas, Nike, Adidas bunlardan bazıları. Nike'ın Office için tasarlayıp ürettiği özel modeller dahi bulunuyor. Bir çok yerde mağazaları var hatta bazı department store'larda da satılıyor, en büyük mağazası tabii ki Oxfor Street üzerinde olanı.

Bu arada gördüğüm kadarıyla İngiliz bir çok marka sosyal medyada oldukça ileride. Markaların blogları, twitter hesapları oldukça aktif çalışıyor. Office'in blogu da güzel bir örnek olabilir buna. Ayrıca ilgilenenlere Office internetten de satış yapıyor ve anladığım kadarıyla Türkiye'ye de gönderimleri var. Ben internetten alışveriş yapmayı sevememiş biriyim ama sevenler için bakmaya değer...


IMG_2508

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails