Takvimlerimizi Moda'ya Ayarlayalım :)

Her geçen gün artan moda aktiviteleri İstanbul'u daha da çok sevmeme sebep oluyor! Önümüzde çok ama çok keyifli organizasyonlar var. Şimdi lütfen ajandaları, takvimleri, telefonları açınız bir bir not alınız :)

26 - 30 Mayıs Galatamoda yine Galata Kuledibi'nde! Birçok tasarımcının  ürünlerini uygun fiyata bulma şansı kaçmaz! Düzeltme : Galatamoda bu sene Tepebaşı TRT otoparkında yapılacakmış!

04 Haziran'da Sex & The City 2 vizyona giriyor! Bana göre en büyük moda olaylarından birisi :)

11-13 Haziran Bebek Şenliği Bebek Parkı'nda! Galatamoda standlarının da içinde bulunacağı daha geniş bir şenlik ortamı düşünün :)

26-28 Ağustos İstanbul Moda Haftası! Türk tasarımcılar 2011 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarını sunacaklar. Gelişmeleri en hızlı buradan ve moda bloglarından alabilirsiniz :)

10 veya 16 Eylül Fashion's Night Out! Yeni belli olan ve beni çok heyecanlandıran bir tarih bu! O gece mağazalar 12'ye kadar açık olacak ve her yerde de bir parti havası! Bir nevi alışveriş bayramı diyebiliriz :) (Tarihle ilgili bir belirsizlik var ama netleştiğinde yine bildiriyor olacağım)

Eh, benden bu etkinlikleri bildirmesi, sizden herşeyi ayarlayıp katılması, takip etmesi :) Gidemezseniz de üzülmeyin, ben size buradan anlatırım nasıl olsa :)

6 yorum:

Aslı Cin dedi ki...

Sevgili Tricks, gayet güzel özetlemişsin ama Fashion night out 1o u görünse de 16 sında yapılacağı söyleniyor. Son söz Vogue da olacak tabii.

DB JUNK dedi ki...

Hadi bakalım:)

modafobik dedi ki...

Eheh bunun bide Ankara versiyonunu yapsan fena olmaaaaz ((: ?

Style Tricks dedi ki...

Aslı, tesekkurler, takip edeyim ben de...

DB Junk, Heyecanlı di mi :)

Modafobik, hmm ben bu konuyu bi Ankaralı olarak ayrıca dusuneyim :)

Unknown dedi ki...

Ben de ufak bir parantez açmak istiyorum, SATC sanırım yurt dışında 28 Mayıs ama TR'ye gelişi 4 Haziran olacakmış diye duydum :)

Style Tricks dedi ki...

Cadı'cım, o zaman baktıgımda 28 Mayıs diye bulmustum ama simdi yine baktım 4 Haziran gozukuyor. Hemen duzelteyim cok sagol :)

Related Posts with Thumbnails