GALATAMODA BAŞLADIII!

Bu öğlen Galatamoda'ya düzenlediğim kaçamakta sizin için dolandım, amatör makinemle fotoğraflar çektim, tüm standları gezdim, hiç birşey denemedim, almadım ama tabii ki bir sürü şey beğendim ve gözüme kestirdim :)

Herşeyden önce Galatamoda'nın Tepebaşı otoparkında olacağını duyunca çok şaşırmış ve yakıştıramamıştım fakat festival alanına girer girmez sıcak ortama bayıldım! (Havanın sıcaklığı biraz zorluyor o ayrı) Galata Kuledibi'nin atmosferi farklı tamam ama buranın da farklı yönleri öne çıkmış. Standların düzeni, ortada yeralan yiyecekler, masalar... Standların sonundaki Haliç manzaralı çay bahçesi de ara verip devam etmek için güzel bir seçenek olmuş... Dinamo fm de etkinliğe pek yakışmış!

Aklımda kalanlar, Gamze Saraçoğlu'nun inanılmaz güzel penye elbiseleri, Günseli Türkay'ın renkli ayakkabıları, Özlem Süer'in standındaki tül güzellikler, Elif Cığızoğlu'nun elbiselerinin renkleri, Bahar Korçan'ın yine Galata temalı eğlenceli tişörtleri, Özgür Masur'un kısa gece elbiseleri, Gül Ağış'ın tulumları, Kiki Design'ın güldüren tasarımları, İdil Tarzi'nin incecik asimetrik triko elbiseleri ve daha neler neler...

Kaçırmayın, Cumartesi akşamına kadar bir vakit yaratıp gidin derim, o zamana kadar bu fotoğraflara bakmaya ne dersiniz :) Cuma günü daha da güzelleri gelecek çünkü profesyonel makinasıyla arkadaşım Özlem benimle Galatamoda turuna çıkacak :)

IMG_2190

IMG_2189

IMG_2191

IMG_2206

IMG_2203

IMG_2199

IMG_2197

IMG_2196

IMG_2198

IMG_2209

Hızlı tur sonrasında Billur, Stilize ve Boom'la da birşeyler içmeden ayrılmadık. Styleistico ve Moda Tutkusu'na da Zeynep Erdoğan standında uğramadan çıkmadım :)

8 yorum:

canDirekli dedi ki...

scağı sıcağına süper post!! :)

Ayşe Şakarcan dedi ki...

İyi oldu bu haber, bir fırsat yaratıp gitmeli:)

sunset dedi ki...

cuma ordayım bende :)

Unknown dedi ki...

Bayıldım iyiki çekmişsin, orda olmak istedim kıskandımm, neyse daha vakit var :)

Elif UYSAL dedi ki...

Günseli Türkay beni benden çalıyor yaaaa,biri lütfen onu durdursun:)) Şaka şaka süper tasarımlar:)) Bayıldım:))

HAYAL FABRİKASI dedi ki...

Güzel olmuş
bu yıl galatada neden değil etkinlik bileniniz var mı ?

CMOS dedi ki...

paylaşım için çok çok çokkkk sağol gerçekten çok eğlenceli bir ortam olmuşa benziyor yarın gitmeye çalışıcam bende :))

http://www.cmosundnyasi.blogspot.com/

Cerenicus dedi ki...

herşey harika görünüyor, ben ankaradayım malesef katılamadım,ama sizlerin sayesinde 3 günü de takip ettim :) burdaki resimlerden birini zelfistten alıp blogumda paylaştım,galiba sizinkiyle aynı, hem zelfistin hem sizin linkinizi verdim, bir sorun olmaz umarım.
http://cerengnc.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails