YENİ MARKA:CODENTRY!


Hayatımıza yeni bir marka daha girdi! İsmi Codentry…
Kısa sürede İstanbul, Ankara, İzmir, Trabzon, Bursa ve Antalya’ya yayılmayı başarmışlar çünkü bu bebek marka Adil Işık’ın yan markası imiş! Taksim mağazası 2 hafta önce açılmış, ben de gittim, gördüm :)
Codentry, kesinlikle gençlere hitap eden çeşidi çok spor bir marka. Bol bol baskılı tişört, yırtık pantolon bunun göstergesi. Tabii bunları giymek için genç olmak şart değil hissetmek de yeterli :)
Yaz için vazgeçilmezim olan beyaz jeande farklı modeller var, çok sevindim! Bir ara daha rahat bir zamanda uğrayıp bir bir denemek gerek!
Batik desenli ürünleri seviyorsanız burası doğru adres. Kot elbiseler de şirin mi şirin ayrıca yaz için birçok kareli gömlek ve şort çeşidi var… Rengarenk mini mini etekler de pek davetkar :)
Puantiyeli, kareli, çizgili karışık fıkır fıkır yaz elbiseleri ve şal modellerindeki çeşit de iddialı. Dikkatimi çeken bir de yazılı gömlek ve bluzlar oldu, yazılı olan herşeye olduğu gibi onlara da yapıştım :) Bu arada unutmadan, erkek koleksiyonları da var haberiniz olsun.
Fiyatlar da oldukça uygun görünüyor. Fikir vermek için pantolonlar 50-70, şallar 15-20 arasında.
Nişantaşı, İstiklal veya Forumİstanbul’a yolunuz düşerse bakın bakalım neler bekliyor sizi… O zamana kadar web sayfasında gezinebilirsiniz. www.codentry.com

(Bu yazım zelfist.com'da yayınlanmıştır)

3 yorum:

fashionist dedi ki...

ziyaret edilesi

Rh+ dedi ki...

bende bugün gördüm nişantaşında,önce yabancı bir marka galiba dedim ama,yurtdışında bu markaya rastlamamıştım daha önce:)demek adil ışık ın yan markası imiş.

Style Tricks dedi ki...

Fashionist,evet bakmaya deger...

Rh+ evet oyleymis, ben de magazadakilere sorunca ogrendim, pek belli etmiyorlar yoksa :)

Related Posts with Thumbnails