A PARİS MUST DO = COLETTE!

colette-store-paris-468x342

3 gün Paris'e gittin, anlata anlata bitiremedin diyeceksinz ama Colette'den bahsetmeden olmaz! :)

Colette, Paris'in en konsept, en hip mağazası! Sadece kıyafet olduğunu düşünmeyin, zaten sloganı "style design art food" Yani tam bir lifestyle mağazası aslında! Logosu iki tane üstüste mavi nokta çok değerli! Genç tasarımcıların rüyası buraya girebilmek! Colette'de satılmak bir ayrıcalık!

Üç katlı mağazanın giriş katında (bakınız aşağıda) daha spor ürünler, dvd'ler, cd'ler, çeşit çeşit orjinal hediyelikler var! Buradaki herşey özel, herşey eşsiz gibi...

wonderwall2

Üst katta ise farklı askılarda farklı birçok tasarımcının eserleri var! Bu katın dizaynı da oldukça farklı, orta yerde cansız mankenleri arasından neredeyse sıyrılarak geziyordunuz ben gittiğimde :)

Colette'in bir diğer özelliği de sergileri! Ben ordayken Oliver Zahm ve Tommy Ton'un fotoğraf sergileri vardı. Gizlice fotoğraflamayı başardım bunları :)


Kimden Paris
En alt katta ise cafe var, ben oturmadım ama buranın da özellikle su menüsüyle oldukça ünlü olduğunu biliyorum. Evet, su yanlış duymadınız :) Menüde onlarca çeşit farklı su var!

Kısacası Paris'e gidip Colette'i görmeden gelmek olmaz haberiniz olsun! Web sayfasından da satışa başlamışlar kısa bir süre önce, burdan tıklayın!

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails