KENNETH COLE GELDİ!


Kenneth Cole New York, Park Bravo Grubu’nun bize son hediyesi!

Kenneth Cole, 2007′de İstanbul’a Marka Konferansı için gelmişti, İstanbul’u çok sevdi, Park Bravo Grup’la anlaştı ve şimdi mağazalarıyla burada! İlk mağazası Nişantaşı City’s’den girer girmez solda yerini almış bile, Akmerkez mağazası ise 15 Nisan’da açılıyor haberiniz olsun!

Açılır açılmaz gittim tabii ki! Nişantaşı mağazası sadece aksesuarların olduğu bir butik mağaza. Akmerkez’de ise kıyafetler de olacakmış. Burada çanta, ayakkabı, kemer, saat, parfüm ne isterseniz var!

En ilgimi çekenler, dünyanın en rahat topukluları olduğu iddia edilen ayakkabılar. Denedim, gerçekten de rahatlar! Sırrı keten tohumu imiş! (evet doğru duydunuz :) Ayakkabının malzemeleri arasında keten tohumu kullanılmış, zaten yarından kesilmiş örnek bir modelde açıkça görebiliyorsunuz. Yuvarlak burunlu siyah olanı uzun geceler için ideal, fiyatlar 360 TL. civarında

Açık taba rengi deri çantalar şahane! Fiyatlar 450-500 TL. sularında geziyor.

Trençkotlar çok şık, klasik ve fiyatları 360 TL . Sandaletler, babetler 160 TL.

Cüzdanlar çok hoş, 100 TL.’ye edinmek mümkün. Cüzdanların yanında cüzdan numarası yapan zincir saplı küçük çingene pembesi çanta favorim! Gece çıkarken kurtarıcı olabilir!

Parfümlere bakmadan çıkmayın, hepsi birbirinden mis ve sadece 100 TL.

Sadece kadın değil erkek aksesuarları da gayet çeşitli, erkek arkadaşınıza hediye ararken aklınıza ilk gelmesi gereken adreslerden olabilir! (Ah ne zordur erkeklere hediye almak! :) Cüzdan, parfüm, saat, çanta, seçin beğenin alın!

(Not: Bu yazım zelfist.com'da yayınlanmıştır)

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails