ZEYNEP ERDOĞAN VE AYŞE DENİZ'İN YENİ SEZON AÇILIŞI!


Dün akşam Zeynep Erdoğan ve Ayşe Deniz'in yeni sezon ürünlerini tanıtmak için düzenledikleri happy hour vardı! İş çıkışı 15 dakika da olsa uğradım, tüm ürünleri bir bir taradım, biraz fotoğraf biraz sohbet, size bu postu hazırladım :)

Nişantaşı'nda aynı zamanda atölye olarak kullandıkları showroomlarında Mariachi ve lezzetli ordövrler eşliğinde keyifli bir happy hour düzenlemişler. Ortada çalıştıkları bir masaları varmış normalde, bu gün için kaldırmışlar. Koleksiyonları her zaman uğrayıp görmek, alışveriş yapmak mümkün, unutmayın!


Zeynep Erdoğan'ın tarzını çok seviyorum. İstanbul Moda Haftası'ndaki defilesini de çok beğenmiştim. O zaman da aynı şeyi düşünmüş ve yazmıştım yine yazıyorum. Zeynep Erdoğan'ın tasarımları hem eğlenceli hem seksi olabilen kadınlar için bana göre! Bu kıyafetleri giyip dışarı çıkarak belki de en eğlendiğiniz akşamı geçirebilirsiniz. Bende böyle bir izlenim bırakıyor her gördüğümde... :)

Minicik eteklere ve şortlara bayıldım. Yukarıdaki tulum da bir diğer favorim. Pullu kısa eldivenler de her ne kadar yazın kullanması mümkün olmayacak olsa da şu dönemler için keyifli bir aksesuar. Fiyatlar 50-350 TL. arasında...


Ayşe Deniz'i geçtiğimiz GalataModa'da tanıdım. Standındaki herşeye bayılmış ne alacağımı şaşırmıştım ve bir elbise 2 broş alarak ayrılabilmiştim :)

Yeni koleksiyonunda yine farklı birçok broş var. Hepsi birbirinden yaratıcı ve eğlenceli. Üstelik bu defa kolyeler de eklenmiş. Baskılı bol tişörtler koleksiyonda bolca var. İpek'ten yapılmış rengarenk parçalar da favorilerim oldu... Şalvar pantolonlar da bel kısımlarındaki kareli formlarla hareketlenmiş... Ayşe Deniz'de de fiyatlar 50-250 TL aralığında...

Uğrayıp kendiniz görün, kendinize 1-2 arkadaşınıza da broş almadan çıkmayın derim :)


Başarılı tasarımcı ve arkadaşları Özgür Masur da oradaydı...


Ben de bir fotoğraf çektirmeden çıkmayayım dedim :)

Modayla ilgili bir etkinlik olur da bloggerlar olmaz mı! Styleistico, moda tutkusu ve iconjane ile karşılaştık. İki arada bir derede sohbet etmekten geri kalmadık. Ferhan ile bir fotoğraf çektirmeden de ayrılmadık :)


Bu arada yerle ilgili de bilgi verelim, Nişantaşı karakolun karsısından Işık Lisesi'nin yanından girip ilerliyorsunuz, solda Pabucci'yi görüyorsunuz, Pabucci'nin sağ çaprazındaki apartmanın alt katı.

2 yorum:

Stilcatcher dedi ki...

ben de gelcektim, dün akşamüstü.ama bi misafir vardı yurtdışından ilgilenmek zorunda olduğum:)sultanahmete takıldık onunla :)
zeynep erdoğanı seviyorum ben de.gerçekten eğlenceli giysileri var:)

cheedem dedi ki...

ben de gidemedim:(( ama takip ediyorum ayşe deniz yeğin'i hem diziden, hem bilstore'dan.. çok yetenekli bence, gelecekte çok daha fazla duyacağız ismini:)

Related Posts with Thumbnails