VOGUE STYLIST iPHONE APPLICATION!



iPhone kullananlar en kısa zamanda Vogue Stylist'i yüklemeliler!




Vogue editörleri tarafından seçilmiş son trendleri ve ediyoryalleri görebiliyor ve bu trende uygun ürünlere bakabiliyorsunuz. Buraya kadar kulağa herşey normal geliyor ama asıl keyifli kısmı kendinize sanal bir gardrop oluşturabiliyor olmanız! Kendi kıyafetlerinizin veya dergide beğendiğiniz ürünlerin fotoğraflarını çekip gardrobunuza ekleyebiliyorsunuz, bunları gruplandırabiliyorsunuz! Her zaman hayalinizde olan ama bir türlü hayata geçmeyen düzenli gardrop hayalinizi burada gerçekleştirebilirsiniz yani!

Kendi kıyafetlerinizle Vogue tarafından seçilen son trendleri birleştirip ortaya çıkanları da facebook'da paylaşabiliyorsunuz! Bu trendler sabit kalmayacak her ay değişecek...

Daha bitmedi, uygulama üzerinden alışveriş dahi yapabiliyorsunuz! Amerika'da olsak bize en yakın nerede satılıyor, internette ne kadar onu bile görebilecektik!

Hem dergi tadında hem kendinizden birşeyler katıp paylaşabileceğiniz hem de isterseniz alışveriş imkanı sunan bir uygulama... Ne diyelim Vogue yine yapmış yapacağını!

5 yorum:

Gizzy dedi ki...

wuuu süpermişş yükleyim hemen:)

Elif UYSAL dedi ki...

Yaklaşık 10 gündür kullanıyorum süper bir application.Paylaşımın için teşekkürler eminim gözden kaçıran çok kişi vardır.Sevgiler

FashioNordic dedi ki...

Ben bilmiyodum hemen yüklüyorum iyki gösterdin ully:)

Adsız dedi ki...

bende hemen yukluyorum - hem kombinleri beraber yapariz belki yardim edersin bana, hmmm :))
Ozlem

uyduruk prenses dedi ki...

artık ben de indirebilirim oleeey,bari şurda bi düzenli cicilerim olsun:)

Related Posts with Thumbnails