KENNETH COLE YAKINDA AÇILIYOR!


Park Bravo Grubu'nun Kenneth Cole'u Türkiye'ye getireceğini bir süredir biliyorduk. Dün Nişantaşı City's den içeri girdiğimde mağazasının inşaatının devam ettiğini gördüm.

City's alışveriş merkezi'ni bir türlü sevemedim! Sadece sinemasına gidiyorum ve çok sevimsiz buluyorum AVM kısmını. Başından beri Nişantaşı'na neden bir AVM yaptıklarını çözemedim. Benim gibi düşünen çok olacak ki her gittiğimde kapanan ve yeni açılmakta olan mağazalar görüyorum... Umarım Kenneth Cole için yanlış bir yer değildir. Neyse, yazıyı City's yazısı haline getirmeden konumuza geri dönelim :)  Kenneth Cole demiştik!

Kenneth Cole, oldukça beğendiğim bir marka. Bana göre tarzı Banana Republic ve Massimo Dutti gibi markalara yakın. Yani rahat-şık! Özellikle erkek koleksiyonları ve saatleri de çok başarılı! Umarım fiyatları buraya geldiğinde çok uçuk olmaz, Yine Park Bravo Grubu'nun Türkiye'ye getirdiği Anne Klein'ın fiyatları Amerika'dakinde göre oldukça yüksekti çünkü...

Nişantaşı City's'de açılacak mağaza butik bir aksesuar markası, daha sonra Akmerkez'de açılacak mağaza ise hem aksesuar hem de kadın erkek giyim koleksiyonları da bulunacakmış... Heyecanla bekliyoruz, açılır açılmaz uğramalı :)

2 yorum:

Stilcatcher dedi ki...

olur bak ,bunlar bole .vergi diyecekler,zart diyecekler,zurt diyecekler..amaç kanazanmak değil,çok kazanmak çünkü:)
ben H&M in fiyat politikasını merak ediyom asıl,ruhuna aykırı düşcek mi?:)

Style Tricks dedi ki...

Itircim,H&M'i ben de merak ediyorum. Bazı ulkelerde baya pahalı cunku bakalım gorecegız...

Related Posts with Thumbnails