ISTANBUL FASHION WEEK'DEN İLK NOTLAR!

Sonunda evime geldim karnımı doyurdum ve size olan biteni anlatmak için sabırsızlanıyorum! :)

Uzun, yorucu ve çok güzel bir gündü! Saat 17:00 sularında Santralİstanbul'a gidebildim. Mutluluk içerisinde aşağıdaki fotoğrafı çektim :)


Bu akşam Suwen, Tuba-Ezra Çetin ve Arzu Kaprol defilelerini izledim. Hepsiyle ilgili yazılarını ayrı ayrı hazırlayacağım, şimdi ise taze taze genel izlenimlerimden bahsetmek istiyorum.

Organizasyonu ister istemez geçen yaz yapılan IFD ile karşılaştırdım ve  kesinlikle bu etkinliğin daha başarılı olduğuna karar verdim! Defile alanı başta ortamın siyah olması sebebiyle biraz boğucu geldiyse de sonra alıştım, defile salonlarını daha büyük ve başarılı buldum. Özellikle fuar alanı bence İTÜ'dekine göre çok çok iyiydi! Standları bugün detaylı gezme şansım olmadı, yarın inşallah! Aşağıda fuar alanından kareler bulabilirsiniz.



Fashion by Siu, Iconjane, Stil Catcher ve Zelfist ile tanıştım! Hepsi birbirinden şeker :)

Defilelerde çektiğim fotolar hiç birşeye benzemedi maalesef :( O yüzden her defilenin kapanışını videoya aldım sizin için. Sonra defile fotoğraflarını edinebildik gerçi ama video çekimine yarın da devam edeceğim! Atmosferi solumanızda daha etkili olacağını düşünüyorum :)

Basın odası bence çok başarılıydı, her türlü imkan vardı! (Laptop, internet, çay kahve, rahat koltuklar!! :)

Bu arada ben katılmadım ama orada edindiğimiz açılış fotolarından da koyuyorum, ilginç bir tablo olduğu kesin! :)



Yeterince merak ettirdim mi sizi? Yavaş yavaş defile postları da geliyor! Asında çoook yorgunum ama bunları hazırlayıp göndermezsen mümkün değil uyuyamam :) Takipte kalın!

3 yorum:

Moda Tutkusu dedi ki...

Tebrik ederim çekimleriniz harika:)Ayrıca paylaştığınız için teşekkür ederim.

Stilcatcher dedi ki...

sen de öylesin :))

Style Tricks dedi ki...

Fashion Passion rica ederim benim icin bir zevk, begenmene sevindim :)

Itir'cim cook sagol :)Tekrar gorusmek dilegiyle!

Related Posts with Thumbnails