839. VOGUE TÜRKİYE SİZİN OLSUN MU?


Bugün biliyorsunuz Vogue Türkiye, İstinye Park'ta ilk basılan 1000 özel sayıyı koleksiyonerler için satışa sundu! Bu dergilerin en büyük özelliği üzerlerinde yazan numaralar! Türkiye'de basılan kaçıncı Vogue dergisine sahip olduğunuz buradan anlaşılıyor! İlerde bu sayıyı çocuklarınıza ve torunlarınıza bırakıyorsunuz, onlar da modasever arkadaşlarına bunu tarihi bir olay olarak anlatıyor :)

Yaşanan izdiham sırasında işte olduğum için numaralı bir Vogue edineceğime dair hiç ümidim yoktu fakat evime çok yakın olduğu için şansımı denemesem içim rahat etmezdi :)

Vogue standına gittiğimde bir de ne göreyim?!? 800'lü sayılar beni beklyor! Çok mutlu oldum ve tabii ki sizleri unutmadım, hemen sizin için de bir sayı aldım :)

Dergiye şöyle bir göz gezdirdim ama asıl keyfi Cuma akşamı çıkacağım Ankara yolculuğuna saklıyorum :) Daha sonra fikirlerimi sizlerle paylaşacağım!

Şimdiii gelelim bu sayıyı kazanmak için ne yapmanız gerektiğine!

Cumartesi gecesine kadar styletricks.blogspot@gmail.com adresine mail atarak Style Tricks'i neden takip ettiğinizi, neleri sevdiğinizi, varsa daha başka neler görmek istediğinizi yazmanızı rica ediyorum.

Bir diğer şart ise blogumun izleyicisi olmanız. İzleyici olmak için blog sahibi olmanıza gerek yok. Google, Yahoo veya Twitter accountlarınızla da izleyici olabilirsiniz, tek yapmanız gereken sağ tarafta yer alan İzle butonuna basıp menüyü takip etmek!

Kazananı Pazar günü açıklayacağım, bol şans :)

3 yorum:

Aslı dedi ki...

Hihihi ne kadar şanslısın:) Ben burada dergiyi bulabileceğimi bile zannetmiyordum, numaralı sayıyı sildim mecburen aklımdan...

Style Tricks dedi ki...

Asli, bana mail atip cekilise katilarak sansini geri cevirebilirsin :)

Aslı dedi ki...

Bu yazıyı görmeden önce izleyici değildim, daha önceden takip eden izleyicilerin kazanması daha doğru geldi...

Related Posts with Thumbnails