SAG AWARDS RED CARPET KRİTİĞİ!

Screen Actor Guild Awards'da giyilen kıyafetleri Golden Globe'a göre kat kat daha iyi buldum! O yüzden biraz daha fazla yer vermeye karar verdim :)



Bu beyaz elbiselerin üçüne de bayıldım! Uzun kollu olup bacak veya sırt dekoltesi olan modellerin çok çekici olduğunu düşünüyorum...



Drew Barrymore'un seçimi herkese kolay kolay yakışmaz ama bence O'na çok yakışmış!

Nicole Kidman'ın fotoğrafını çok zor buldum. Sanki kırmızı halı'da yürümemiş, arka kapıdan girmiş! :) Neyse, Golden Globe'daki seçimini hiç beğenmemiştim bu elbise tek kelimeyle mükemmel olmuş!

Sandra Bullock'ı da farklı ve çok hoş buldum. Kırmızı Halı'da yarım kollu elbise görmeye çok alışık değiliz ama bu hem dikkat çekici hem şık olmuş!



Yukarıdakiler, en kötü bulduğum seçimler!

Anna Paquin, Aman Tanrım, bu ne kalabalık! Elbise, ayakkabılar... bakamıyorum bile!

Tina Fey, bu aralar kendine hiç yakışmayan seçimler yapıyor bence! Bu elbiseyle yaşı en az 5 yıl büyümüş, göğüs dekoltesi de onu kurtaramamış! Üstelik elbise üstüne oturmamış bile!

Penelope'e ne oldu? Tamam siyah sevdiğini biliyoruz ama bu da nerden çıktı?

Şimdi ise sıra en çok beğendiklerimde! :)



Diane Kruger'ın Jason Wu tasarımı elbisesi, rengiyle modeliyle harika!

Lea Michele'in Malandrino elbisesi ise nefes kesici! Biraz daha gülse iyi olurmuş ama elbisenin rengi de kesinlikle ona çok yakışmış!

2 yorum:

zeynepin sesi dedi ki...

bence en güzeli sandra bullock..çok şık gerçekten..

Unknown dedi ki...

Cok doyurucu bir post olmuş eline sağlık.
Nicole'ün elbiseside nekadar hmm bohem kalmış değilmi belki oyüzden görünemiştir, ama golden globe dan cokdaha iyi hemfikiriz:)

Related Posts with Thumbnails