PROJECT RUNWAY FİNALİ!



Project Runway'i izliyor musunuz bilmiyorum ama ben hiç kaçırmıyorum! Her Salı saat 22:00'de televizyonun başındayım!

Az önce 4. sezonun finalini seyrettim. Şuanda dünyada 5. sezonu yayınlanıyor biliyorum ama ben 4. sezonu zevkle izleyebilmek için ve kimin kazandığını öğrenmemek için sonuna kadar direndim ve bugün finali izleyince gerçekten şaşırdım!

İzleyenler varsa yarışmacıları bilir, ben kesinlikle Rami'nin 1. olmasını bekliyordum. Tasarımları o kadar tarz sahibi, mükemmel ve aynı zamanda da giyilebilir ki her seferinde hayran kaldım kendisine! Fakat Christian kazandı! Onun tasarımları da çok farklı, şık ve genelde abartılı!

Modada her zaman giyilebilir tasarımlar yapmanın önemli olduğu söyleniyor ama sanırım yinede abartıya kaçanlar hiçbir zaman göz ardı edilmiyor. Son bölümün jürisinde Victoria Beckham'ın olmasının da etkisi oldu galiba...

5. sezonun yayınlanmasını sabırsızlıkla bekliyorum :)


9 yorum:

ANTİGONE dedi ki...

canım hangi kanalda bu program?

Style Tricks dedi ki...

Antigone'cim Showplus'ta Digiturkte 20. kanal olmasi lazim!

Tatlı hayat dedi ki...

4. sezonu bende takip ediyordum ama finali öğrenememeiştim.Sayende artık biliyorum ama nedense içime Christian'ın 1. olacağı doğmuştu

Style Tricks dedi ki...

Christian'in yarismanin genelinde cok begendigim tasarimlari oldu ama bence moda haftasi icin hazirladiklari koleksiyonlar arasinda en iyisi Rami"nindi... Zevkler ve renkler meselersi :)

Ayşe Şakarcan dedi ki...

Ben ilk sezonları severek izlemiştim ama 4. sezonu pek izleyemedim. Ama iyi hatırlatma oldu, 5'i kaçırmayayım:)

ANTİGONE dedi ki...

çok teşekkürler canım ;D

Stilcatcher dedi ki...

christan ı tahmin ediyordum,çok gaz verdiler ona jüridekiler...

deniz dedi ki...

rami kesinlikle moda dünyasında christian'dan daha başarılı olacak bir isim. zaten şimdiden tasarımlarını bir çok ünlünün üzerinde görmeye başladık. christian tabi ki çok yetenekli daha şova yönelik bir tasarımcı, podyum tasarımcısı adeta :) kırmızı halıda bile çok güzel durmuyor tasarımları.

Style Tricks dedi ki...

Ayşe, 5. sezon başladı bile umarım izliyorsundur :)

Itır, evet aynen zaten hep farklı tarzları olan kişileri seçiyorlar...

Analytic Approach to Style, kesinlikle katılıyorum zaten en son Golden Globe'da giyilen Christian'a ait bir elbise var ki bence çok kötü!

Related Posts with Thumbnails