İSTANBUL FASHION WEEK COUNTDOWN!



Bildiğiniz gibi geçtiğimiz Ağustos ayında Türkiye'nin ilk büyük moda etkinliği 'İstanbul Fashion Days' adı altında gerçekleştirildi. Özellikle "ilk" olduğu icin tabii ki çok konuşuldu, incelendi... Bence oldukça başarılı bir organizasyondu, Türkiye'deki moda birliği'nin varlığını gösterdi bize ve tüm dünyaya!

Şimdi ise 3-6 Şubat tarihlerinde Santralİstanbul'da ikincisi ve bence en önemlisi gerçekleşiyor! En önemlisi dedim çünkü İstanbul bu sene "Avrupa Kültür Başkenti" ve İstanbul Fashion Days yerini "İstanbul Fashion Week"'e bıraktı!

İTÜ için de aynı şeyi düşünmüştüm bence Santralİstanbul da çok başarılı bir seçim olmuş. Özellikle kış ayları için daha uygun bir mekan diye düşünüyorum...

Katılımla ilgili birkaç bilgi vermek gerekirse, defilelere her zaman olduğu gibi sadece davetiyeyle giriş yapılabiliniyor. Fuar alanına ise girişler serbest! Ulaşımı kolaylaştırmak için Taksim'den servisler ayarlanmış. Detaylı bilgi için burayı tıklayabilirsiniz!

Yani herşey düşünülmüş, İstanbul, Fashion Week'e hazır, geri sayımı başlattı, katılımcıları bekliyor! Defileler için davetiyeniz olmasa bile mutlaka fuar alanına giderek standları gezin ve o atmosferi yaşayın derim...

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails