GOLDEN GLOBE KIRMIZI HALI KRİTİĞİ!

Golden Globe'da giyilen kiyafetleri gördük, inceledik! Genel performansa baktığımda kendi adıma seçimleri çok başarılı bulmadım! Çok fazla beğendiğim elbise olmadı. Sizinle en çok beğendiğimi ve en az beğendiğimi paylaşmaya karar verdim.




Bilin bakalım hangisi en beğendiğim? Tabii ki Emily Blunt! Dolce&Gabbana elbisesi ona çok yakışmış, dağınık ve çok özenli olmayan saçlarıyla da şeker kız görünümünü engellemiş ve bence süper olmuş!

Nicole Kidman ise bunu nasıl yapmış anlamadım! Nina Ricci elbisenin rengi modeli hirbirşeyi olmamış yakışmamış! Neyseki önceden birikmiş kredisi var :)

Son olarak bahsetmeden geçemeyeceğim, Julia Roberts! Bu tarz törenlerde gecenin yıldızı olmaya oynamayan tarz sahibi seçimleri de seviyorum. Julia Roberts da vintage YSL'i ile bunu başarıyla hayata geçirmiş bence! Seni seviyoruz Julia :)



Bu arada son olarak genel eğilimlere baktığımızda gözümüzden kaçmayan ise derin yırtmaçlı elbiselerin çokluğu, pudra tonları, drapeler ve tek omuzlu elbise modasının tam gaz kırmızı halıda devam ettiği...

5 yorum:

Lokum dedi ki...

aynen katılıorum ully cim, hiçbi elbise beni çok etkilemedi.. julia aşkımız ise her daim baki:)

Style Tricks dedi ki...

Lokum, evet Julia istedigini giyebilir bana gore! :)

Ayşe Şakarcan dedi ki...

Nicole Kidman o gece her haliyle (saç, makyaj, kıyafet) kötüydü bence de. Ama dediğin gibi eski günlerden kredisi var:)

Style Tricks dedi ki...

Ayse, ben cok sasirdim nasil o zevkli kadin boyle secimler yapmis diye! Bir seferlik affedelim :)

Ire dedi ki...

Emily Blunt ın elbisesi ne kadar şahane pamık gibi adeta :)
cok sevdim

Related Posts with Thumbnails