BANA RİMEL TAVSİYE EDER MİSİNİZ?



Yakin arkadaşlarım iyi bilir, benim bitmeyen bir kirpik problemim vardır!

Allaha şükür gayet gür ve sağlıklı saçlarım olmasına rağmen nedendir çözemediğim bir şekilde çok cılız, az sayıda ve kısa kirpiklerim var :( Bu sebepten cok az insan beni rimelsiz görme şerefine nail olmuştur! :)

Şuana kadar bir sürü farklı rimel denedim fakat suç benim kirpiklerimde bunu bilsem de hiçbiri beni tatmin edemedi :) Her seferinde gidip farklı bir markanın rimelini aldım!

Son aldığım rimelin bitmeye yüz tuttuğu bu günlerde yine ne alsam diye düşünmeye başladım. Önerilerinizi bekliyorum. Siz hangi rimeli kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?

Yorum bırakarak veya styletricks.blogspot@gmail.com'a mail göndererek cevap verebilirsiniz.
Teşekkürler!

15 yorum:

Dominika dedi ki...

elf kozmetikten rimel almıştım. mükemmel diyebilirim. kesinlikle onu kullanabilirsin. birkaç tane daha yedek almayı düşünüyorum.
fiyatı 1,5 gbp.
şu anda 15 gbp ve üzeri alışverişe makyaj paleti hediyesi de var. düşünürsen eğer..

bir demet feslegen dedi ki...

O zaman volüm veren bir maskara lazım, ben estee volum vereni kullanıyorum çok güzel..
mac plush lash da güzel

Lokum dedi ki...

ben dolgunlaştırıcı tiplerini seviyorum maskaraların, lorealin vardı dore tombul bi şişede ama maalesef bi süredir bulamıorum.. mac denedim, sevmedim, loreal kadar başarılı olmasa da hr ve lancome unkiler bence en iyileri

modamakyajveben dedi ki...

lancoome hypnose u tavsiye ederim.bence kozmetik dükkanina gidip dene.

nily21 dedi ki...

Aynı problem ben de var. Hem kısa hem ince kirpiklerim. Mutlaka bir baz kullanıyorum. En son MAC prep+prime lash base aldım. Gayet memnunum.İyi bir bazın üstüne kullandığım bütün rimeller iyi sonuç verdi. Rimel olarak benim favorim Lancome veya daha ucuza gidersek Loreal..

POLLYANNA dedi ki...

clinuque high impact mascarayi siddetle tavsiye ederim, benimde cok cilizdir kirpiklerim ve o kadar iyi marka denedim, ensonunda mucizeyi buldum :)

pofiş♥ dedi ki...

kesinlikle lancome almalısın benim rimelimi biizim komşu kızı da denedi kirpikleri de minicik ama çoooooooooooookkkkkk memnun kaldııı kesinlikle tavsiye ederim...lancome hypnose!!!

cok tuhaf gunluk dedi ki...

ysl faux cils harikadır ama çabuk kurur, ikinici favorim de diorshowdur.
parasız kaldığım zamanlar ise maybelline collosal alırım.
ben sadece rimel kullanırım çoğu zaman ve dolgun abartılı kirpik severim.

yıldız dedi ki...

Gür kirpikler için Lancome Hypnose gerçekten iyi bir rimel,ben çok severek kullanıyorum,tavsiye ederim

alchemilla dedi ki...

rimel değil de bodyshop'un c vitaminli göz kremini tavsiye edeceğim. kirpikleri uzatıyor resmen.. bir blogdan (ismini unuttum baya zaman geçti okursa beni affetsin:( ) bu kremin kirpikleri uzattığını okuyup denemiştim. sonuçtan çok memnun kaldım. tavsiye ediyorum..

ANTİGONE dedi ki...

Daha önce kullandıklarım arasında en iyileri sırayla yazıyorum canım: 1)Diorshow 2)Clinique High Impact 3)Lancome Hypnose 4)Estee Lauder Lash XL. Bunların hiçbiri pişman etmez seni. Ama eğer uygun fiyatlı bir alternatif arıyorsan son keşfim Maybelline Collossal Volum Express(sarı tüpte olan). Kesinlikle süper. Kolay gelsin ;D

Style Tricks dedi ki...

Arkadaşlar, hepinize tek tek teşekkür ederim önerileriniz için! Sevgiler :)

zuzublue dedi ki...

L’Oreal : Telescopic Explosion Mascara ullyyyy ben bunu deneyeceğim hatta bugün gidip alacağım dener denemez call u bebişimmm:)

Style Tricks dedi ki...

Zuzublue'cum dener denemez haber ver bebisim ;)

nilü dedi ki...

aslında benim kirpiklerim uzun fakat az.. ben de avon supershock kullanıyorum.. bir çok arkadaşıma da tavsiye ettim herkes memnun kaldı.. fiyatı da gayet uygun, genelde 10 tl civarında oluyor.. tavsiye ederim..

Related Posts with Thumbnails