YENİ MODA SAĞLIK!



Farkında mısınız son yıllarda sağlıkla ilgili her şeyin ne kadar da popüler olduğunu?

Spor Salonları, Wellness Centar'lar, Organik yiyecekler, pazarlar, Osman Müftioğlu, Mehmet Öz'ler, besin destekleri, köşe yazıları, web sayfaları.............. Bu liste uzar gider!

Bana mı özel bilmiyorum ama çevremde çok fazla konuşulur oldu neyin neye faydalı olduğu, haftada kaç gün ne sporu yapmak gerektiği. Üstelik ben de konuşanlardan biriyim!

Sanırım büyük şehir yaşamında doğal olan herşeyi kaybetmeye başladık ve bu yüzden de sağlığımızı  kaymetmememiz için bir sürü şey yapmamız gerekiyor. Spor yapmamız lazım çünkü ofislerde çok hareketsiz yaşamlarımız var, iyi beslenmemiz lazım çünkü bir sürü zararlı yiyecek var etrafta...vs. vs.

Kendi adıma birşeyler yapmam gerektiğini uzun süredir farkındaydım. Bu yüzden 2 aydır bazı alışkanlıklarımı değiştirme çabasındayım!
  • 2 ay kadar önce sigarayı bıraktım. Çok içmezdim ama çok severek içerdim :( Ne var ki kokusundan ve varlığından çok hoşlanmadığım ve sağlığım için bıraktım.
  • Spora başladım! 2 aydır haftada 2 gun gidiyorum, bana yetermiş gibi geliyor ama spor salonundaki hocalar öyle demiyor :(
  • Birkaç sene öncesine kadar çook kötü beslenirdim! Haftada kaç defa Whooper menü yediğimi, ne kadar çok dışardan yemeklerle beslendiğimi hatırlamıyorum! Evli olmanın da bir getirisi olarak şimdi daha çok ev yemekleri, sebze, meyve yiyorum...
Şimdilik bu kadar, bunları neden anlattığımı çok bilmiyorum, biraz Aferin filan duymak istedim heralde :))

(fotoğraf:fashiontribes.com)

5 yorum:

Doorstepping dedi ki...

Tebrikler, aman bırakma, süper bir geçiş yapmışsın. Ben de ufaktan çabalıyorum ama henüz senin kadar başarılı olamadım :(

ANTİGONE dedi ki...

Benden kocaman bi AFERİN o zaman! Azmine hayran oldum, tebrik ederim. Ben de tekrar tenise başlayabilsem keşke ;(

İğne İle İplik dedi ki...

Eheueheue, aferim canım:) Kocaman bir SÜPERSİN, bir tanede KENDİNLE GURUR DUYMALISIN:) aAğlığın modası olmamalı ama, bir eteği almasak ölmeyiz ama sağlığı tutmazsak, başımıza gelmeyen kalmaz:)

Style Tricks dedi ki...

Doorstepping, Antigone, Igne iplik coook tesekkurler, umarım boyle devam edebilirim :)

Keddy- Selen Akgül Sungur dedi ki...

merhababenim blogumada beklerim http://keddynindolabi.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails