ANN TAYLOR

Ann Taylor Amerika'da oldugum donemde sık sık ziyaret ettiğim bir mağazaydı! Üniversiteyi bitirmiş Amerika'da staj yapıyordum ve Türkiye'ye dönüp gerçek iş hayatına atılacağım için pek heyecanlıydım :) O yüzden sıkça işte giyebileceğim şeyler bakardım! Ann Taylor da bunun için ideal sayılırdı. Sanırım insan o yaşlarda kendini daha büyük gösterecek şeyler yapmaya eğilimli oluyor, zamanla tarz oturuyor....

Bunları neden mi anlattım? Çünkü dün Nisantası City's'e girdiğimde yakın zamanda bir mağazalarının açılacağını gördüm. Ann  Taylor'ın aslında daha çok beğendiğim Ann Taylor Loft isimli bir markası daha vardı umarım onun da koleksiyonları da bulunur mağazada. Özellikle ayakkabıları çok rahattı...

Ann Taylor son reklam kampanyasında Heidi Klum ile çalıştı, buyrun size oradan bir fotoğraf ve markayı daha yakından görmek için de tık tık!


7 yorum:

Eliza Doolittle dedi ki...

Aaaa, ne guzel..Ben Ann Taylor cogu fason uretimi Turkiye'de yaptirdigi icin ozellikle Turkiye pazarina girmiyor saniyordum..Ama tabii ayni sey GAP icin de gecerli saniyorduk, umursamadan geldi sonunda :)
Ann Taylor benim de Amerika'da master bitip staja baslarken ilk takimimi aldigim, sonra da siklikla ziyaret ettigim magazaydi ;) Hatta petites collection'lari vardir onlarin, benim gibi karamursel sepeti bi kadina boyu kisalmadan, beli daralmadan olur bazi parcalari..bayilirim!

Zeynep'in Evi dedi ki...

heidi klum marka için iyi bi tercih olmuş..

Style Tricks dedi ki...

Evet Eliza sen söyleyince hatırladım, ben de petite collection'dan birkaç şey aldığımı hatırlıyorum ama o zaman daha bir petite'dim şimdi olmaz sanırım :)

Zeynep Heidi Klum bence de iyi bir tercih olmul, yakışmış...

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com dedi ki...

Sadece bayanlara yönelik mi bu firma?

Style Tricks dedi ki...

Sanirim evet, erkek koleksiyonlarina hic rastlamadim...

Ayşe Şakarcan dedi ki...

Ann Taylor'un geleceğini ilk senden duydum. Umarım Gap ve Banana Republic'te olduğu gibi burada anlamsız fiyatlar koymazlar. Amerika'daki gibi ucuz olur:)

Style Tricks dedi ki...

Evet Ayse hakkaten Gap ve BR Amerika'ya göre ne kadar anlamsız fiyatlarla satılıyor burada, bunun da öyle olma ihtimali yüksek bence!

Related Posts with Thumbnails