TORY BURCH









Bahsetmeden geçemeyeceğim bir marka da Tory Burch!

Bir süredir çok popüler olduğunu biliyoruz ama özellikle New York'ta babetlerini giymeyeni sınırdan almıyorlar zannedersiniz! :) İşin ilginç tarafı genç, yaşlı herkesin ayağında diyebilirim...


Babetler ismini Tory Burch'un annesinin adından alıyor, Reva! Ben çok babet delisi olmadığım için, (hatta çok rahat edemem babetle, topuklu ayakkabıyla daha rahat ediyorum) çok ilgi göstermedim ama mağazalarına baktım tabii ki! Sadece babet değil çok çeşitli ve güzel ürünleri var, fiyatlar uygun denemez ama birçok designer markasına göre daha iyi.

Gossip Girl dizisinde (bu diziyi denedim ama sevemedim, biraz büyüdüm galiba bu tarz diziler için :) Tory Burch çok giyiliyor hatta, birkaç bölümde Tory Burch'un kendisi de oynamış sonunda.

Babet sevenler için çeşit çeşit renk seçenekleri var, buyrun seçin beğenin :) Turkiye'de Harvey Nichols'da satilan Reva babetler 550 TL civarinda. Internet sayfasinda ve Amerika'daki magazalarinda ise $195 - $235 arası Internet satışları var ama maalesef uluslararası teslimat yapmıyorlar henüz. Eminim kısa zamanda başlarlar..



0 yorum:

Related Posts with Thumbnails