PRAG



Yarın iş için Prag'a gidiyorum ve 1 haftaya yakın buralarda olmayacağım.

Prag hem çok güzel hem de biraz korkunç bir şehir! Birçok korku filmi de Prag'ta çekilmiş zaten duyunca hiç şaşırmadım. Hava kararınca koskoca kilise ve kalelerin görüntüsü gerçekten korku filmini aratmıyor :)

Bu üçüncü gidişim olacağı için baya tecrübelendim ve bu güzel şehirde yaşayan kaba insanların sinirimi bozmalarına izin vermemem gerektiğini öğrendim :) Üstelik haftasonu arkadaşım gelip benimle kalacak ve birlikte gezeceğimiz için de çok heyecanlıyım! :)

Havanın 3 derece olduğunu duyunca biraz yıkılmadım desem yalan olur ama en azından yeni paltomu giymek için bir fırsat! :) H&M alışverişimi de bu seyahate sakladım onun da ayrı bir heyecanı var tabii ki :)

Görüşmek dileğiyle...

6 yorum:

Unknown dedi ki...

ii yolculuklar ben sevıoorum bu sehri ya.belkı de o mıstık havasını.ii eglenceler

Sıla Yılmaz dedi ki...

oo süpermiş :) güle güle git güle güle o zaman :))

Lokum dedi ki...

Prag H&M beni çooookkk derin bi hayal kırıklıına uuratmıştı... umarım güsel şeler bulursun.. bi' de eer vakit bulursan meydandan daracık sokakla ulaştığın en meşhur köprünün altında çilekli mojito iç.. dünya üstünde içtiim en leziz şeydi, souk mouk kalmıo :)

Style Tricks dedi ki...

merhaba, Prag'tan sesleniyorum :) Burasi coook soguk, cilekli mojito tavsiyeni haftasonu mutlaka degerlendirecegim lokum, tesekkurler :) H&M de guzel seyler buldum ama fiyatlar burada biraz yuksek acikcasi... sevgiler :)

UÇURTMA;) dedi ki...

Prag, sevemedim bu şehri, havasından sanırım:)

Style Tricks dedi ki...

Aynen, havası inanılmaz kasvetli! Yine de sevmeye çalıştım ama olmadı :)

Related Posts with Thumbnails