MİMLENMİŞİM!

Uyduruk prenses'cim beni mimlemiş!  Hemen cevap veriyorum sorulara :)
1. Bloga neden bu ismi verdin?
Bloguma başladığımda ilk amacım moda ve stil ile ilgili trikler paylaşmaktı o yüzden style tricks koydum ama zaman içinde benim moda günlüğüm haline geldi. Moda ile ilgili yaptığım, bildiğim, öğrendiğim, düşündüğüm her şeyi yazar oldum. Daha da güzel oldu bence :)
2. Blog yazarken star tribiyle istediğin olmazsa olmaz dediğin şeyler var mı?

Suyum olmadan oturmam genelde bilgisayarın başına, ayaklarımı uzatabilirsem de daha bi mutlu olurum :) Bunlar olmasa da yazarım ama blog yazarken tek istediğim rahat rahaaat vaktim olması ...
3. En son satın aldığın garip şey?

Çok garip değil ama Prag'ta Hard Rock Cafe'den Martini bardağı aldım. Evde su içiyorum kendisiyle :) Sormayın çok havalıyım :) 
4. Şeker gibi olduğun anlar?

Kısa zaman içinde tatile veya daha önce gitmediğim bir yere, yeni bir ülkeye gideceksem çok şeker olurum. Tadımdan yenmez :)
5. Arkadaşım artık sormayın şunları dediğin şeyler?

Evli ve çocuğu olmayan birçok kız gibi "Ne zaman çocuk yapacaksınız?" sorusu! Sanki onlar bakacak :)
6. Aynaya bakınca gördüğün?

Yaşı ilerledikçe annesine benzeyen güzel bir kız :) (Vallahi kendini beğenmiş değilim herkes öyle diyo :) eh bende katılıyorum :)
7. Kendini okutan blog dediğin?

Bana daha önce bilmediğim duymadığım şeyler anlatan, uzun metinlerle değil eğlenceli kısa yazılarla istediklerini ifade eden, içten olan.

8. Bu blog sahibesiyle karşılaşabileceğin yerler?
Alışveriş yapıyorsa İstinye Park'ta, hafta içi gündüzleri Pera'da, hava güzelse sahilde, haftasonları ise kim bilir nerde... :)


Şimdi ben deeee blogunun bir benzeri olmadığını düşündüğüm ve bu girişiminden dolayı takdir ettiğim  Ozan Alçın'ı mimliyorum!


Sevgiler :)



2 yorum:

Ozan Alçın dedi ki...

bekliyorum o zaman sorularını (:

Ozan Alçın dedi ki...

cevapladım! bakabilirsin (:

Related Posts with Thumbnails