YENİ KUAFÖRÜM!



Çok çok çooookkk mutluyum! Uzun zaman önce modatrendenin.blogspot'ta okumustum Makas'ı. Ne zamandır aklımdaydı. Kuaföre ayda 1 defa gidiyor olsam bile her gittiğimde küçük servetler ödemekten sıkıldığım için sonunda Makas'ın yolunu tuttum. Ne kadar geç kalmışım!

Aradığım ama en ünlü kuaförlerde dahi bulamadığım modern anlayış, temizlik, özen ve en önemlisi uygun fiyatlar hepsi burada! Bir kuaförden daha ne bekleyebilir ki insan... (Ne kadar modern olduğu dışarıdan bakıldığında bile anlaşılabilir zaten)
Üstelik saça zarar veren hiçbirşeyi kesinlikle yapmıyorlar, krepe gibi mesela. Tüm personel çok profesyonel ve yaptıkları her işlemle ilgili engin bilgi verebilme özelliğine sahipler, hepsi belli ki çok iyi eğitim almış. Erdem Kramer Akademi'de yetişmişler ne de olsa...

Kuaförün içinde garsonlar dolanmıyor, kapıda vale servisi yok, aman olmasın, fiyatlar da bu sebeplerden dolayı uygun zaten. Üstelik kullandıkları tüm ürünler son derece kaliteli. Herkese tavsiye ederim. Beşiktaş, Ortaköy ve Etiler'de şubeleri bulunuyor ve ne olursa olsun 19:30'da kapanıyor, bilmekte fayda var.



0 yorum:

Related Posts with Thumbnails