ACTUAL ISTANBUL FASHION DAYS

Bugün işten çıkar çıkmaz İTÜ Taşkışla'nın yolunu tuttum. Çok şanslıyım çünkü işyerime yaklaşık 5 dakika uzaklıkta!


Fuar alanını gezmekti amacım, normalde fuar alanı için de davetiyeniz olması gerekiyor fakat kartvizitinizi bırakarak giriş kartı / isimlik alabiliyorsunuz. Ben de aynen böyle yaptım!


Bu kartı girişteki turnikelere okutarak giriş yapabiliyorsunuz, 3 gün boyunca! :) Defileler için tabii ki davetiyeniz olması ve organizatör firmaların davetli listesinde adınızın olması gerekiyor!


Gelelim mekana,





Bu oku takip ederek Taşkışla Kampüsüne doğru yöneliyorsunuuuz...

Bu arada bence yer seçimi çok başarılı, hem merkezi, hem İstanbul'a özgü hem de güzel bir ortam. Daha ne olsun!






Binanın dışında büyük afişlerle karşılaşıyorsunuz, surlar arasında çok güzel durmuşlar, hafif bir New York'taki Metropolitan Museum of Art havası olmuş :)






Binadan içeri girdiğinizde bu arkadaşlar sizi karşılıyor :) Manken satan bir firmanın mankenleri arkadaşlar bu arada :)


Orta Bahçe'nin etrafını saran iç mekanda da kurulmuş standlar var. Özlem Süer, Bahar Korcan, Arzu Kaprol, İdil Tarzi, Deniz Mercan, Gamze Saraçoğlu, Mehtap Elaidi, Simay Bülbül, Hatice Gökçe, Avva, Desa, İnci, Hakan Yıldırım, Gizia standı olan isimler arasında...




Bahçe'de ise Kahve Dünyası ve Otto stand kurmuş, Herkes etrafında böööyle toplanmış :)



Gözünüzde genel bir tablo çizebilmek için yazdım bu yazıyı. İstanbul'da yapılan ilk büyük moda etkinliği olduğunu düşünürsek bence başarılı bir başlangıç gibi, organizasyon ekibi gayet profesyonel görünüyordu. Sadece standların bulundugu iç mekan biraz daha dekore edilip daha canlı hale getirilebilirdi bence. Uluslararası platformda yeralmayı amaçlayan bir organizasyon için iç mekanların biraz daha okul havasından kurtulmuş olmasını beklerdim...



Etkinlik takvimi için http://www.istanbulfashiondays.com/ adresini ziyaret edebileceğinizi unutmayın ve bana kalırsa kaçırmayın, en azından o ortamı soluyun derim!


Cumartesi günü Hatice Gökçe defilesinden sonra tekrar IFD haberleriyle görüşmek üzere... :)

1 yorum:

Free Siyaset dedi ki...

Hatice Gökçe izlenimlerini de bekliyoruz sevgili ully...

Related Posts with Thumbnails