STYLE TRICK # 2


Zara, H&M, Topshop gibi high street fashion grubu magazalardan her zaman mukemmel parçalar bulabilirsiniz ama size tavsiyem eve gelince makası hatta iğneyi ipliği elinize almanız!


Alacagınız ürünlerin dizaynı harika olabilir ama hepimiz biliyoruz ki kalite anlamında genelde tek sezonluk ürünler... Üstünüzde oldugundan kaliteli durmasını istiyorsanız ordan burdan çıkan iplerini kesin, söküğü varsa tamir edin (ki magazada gozunuzden kacmıs olabilir) ve hatta düğmeleri sıkı değilse sıkılaştırın özellikle düğmeler kayboldugunda yerine aynısını bulması zor cinstense.


Biliyorum biraz sıkıcı birşeyden bahsediyorum ama ben böyle yapıyorum, eh ucuza modayı takip etmenin de bedeli bu olsa gerek :)

STYLE TRICK # 1

Güzel giyinmek için çok paranız olması gerektiği koskoca bir yalan!

Unutmayın ne giydiğinizden daha çok ne ile giydiğiniz önemlidir! Uygun fiyata aldığınız parçaları daha kaliteli giysilerinizle kombine ederek harikalar yaratabilirsiniz.

Aldığınız şeyin gardrobunuza mahkum olmaması için alışveriş yaparken her zaman nelerle kombinleyebileceğinizi düşünün ve dikkat edin, kombininizi oluşturan tüm parçalar Terkos Pasajı'ndan alınmıs olmasın ;)

SEZONUN EN SEVDİĞİM RENKLERİ!






Turkuaz ve Mercan!



Bu renkleri ve uyumunu her sezon sevdim ama bu sezon çok moda olduğu için tabii ki daha çok seçenek var her yerde.


Bu iki renkle yapılmış 2 kombinasyon yaptım, hatta birini yarın işte giyeceğim :)



Bugun Park Bravo'nun Gültepe'deki outletine gittim (gitmemiş olanlara kesinlikle tavsiye ederim!) ilk fotograftaki herşeyi ordan aldım, ayakkabı hariç hem de tahmin edersiniz ki çok hesaplı bir şekilde... Kemere bayıldım, eminim bu yaz çok kullanacağım.

İkinci kombinasyondaki kolyemi çok seviyorum. Alaçatı'ya giderseniz mutlaka uğramanız gereken bir bayan var, muhteşem takılar tasarlıyor, yapıyor ve satıyor. Alaçatı'nın merkezinde tüm cafe ve mağazaların oldugu sokaktan yürürken ileride sağda bir pasaj var, onun hemen girişinde tezgahtaki takılar eminim dikkatinizi çekecek!



MERHABA

Merhaba,

Aslında bir sürü sey var yazacak ama ilk yazıda ne yazacagıma karar vermek çok zor! Neyse biraz saçmalarsam kusura bakmayın, devamı böyle olmayabilir :)

Cocuklugumdan beri kıyafetlere, giyime duskun bir kız oldum, moda ile hep ilgilendim. Fakat bir süredir bu ilgi beni yonlendirmeye başladı ve kendimi hep moda ile ilgili şeyler yaparken buldum. Kitap okumayı cok severim ama en son ne zaman bir roman okudum hatırlamıyorum, devamlı moda ile ilgili kitaplar okur oldum!
Kendini begenmişlik gibi olmasın ama giyimimle ilgili hep övgüler alırdım zaten ve şimdi cevremde benimle alışverişe cıkmak isteyen bir grup arkadasım oldu!
Dikiş dikmeyi hep öğrenmek istemiştim, bu sene ona da başladım!
Bir anda kendi işim çok ilgisiz olmasına ragmen kendimi hep bunları yapmak isterken ve yaparken buldum !

En iyisi yaptıklarım, okuduklarım, duyduklarım içimde kalmasın buradan ilgilenen olursa paylaşayım dedim!

Herneyse kısaca Merhaba ve gorusmek uzere...
Related Posts with Thumbnails